z jakiej racji ebay wyznacza mi limit maks. kosztów wysyłki ??? brak słów!
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
30-07-2011 09:36
Witam,
Chciałbym rozpocząć sprzedaż na ebayu.co.uk odzieży i obuwia. Właśnie wystawiałem aukcje gdzie natknąłem się na problem. Otóż w polu koszt wysyłki pojawia się komunikat : Enter up to £6.50 and Enter up to £4.00 (odpowiednio dla działu obuwie i odzież).
Pierwszy raz się spotykam z tym żeby serwis narzucał cenę jaką mam ustalić za wysyłkę. Cena listu poleconego priorytetowego do wagi 1 kg kosztuje ok. 33 zł więc logiczne jest, że będę musiał dokładać do interesu a to stanie się nie opłacalne. Przeglądając aukcję sprzedawców z zagranicy zauważyłem iż wielu ma w polu cena wpisaną kwotę 4 funtów. Czy może mi ktoś wytłumaczyć co to za dziadostwo jest ??? To jest poprostu śmiesz na sali niedługo dojdzie do tego, że serwis będzie mi wyceniał przedmioty, które będę wystawiał.
z jakiej racji ebay wyznacza mi limit maks. kosztów wysyłki ??? brak słów!
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
03-08-2011 15:10
Slyszalam o tym, ale z kategoria ksiazki. System tam tez narzucal koszty wysylki sprzedawcy. Domyslam sie ze system wylicza to domyslnie dla przesylek wewnatrz wielkiej brytanii.
A co jesli wyliczysz sobie wszelkie koszty i ustalisz cene a wysylke ustawisz darmo ? Moze tak ci sie bedzie bardziej oplacalo ??