z jakiej racji ebay wyznacza mi limit maks. kosztów wysyłki ??? brak słów!

Witam,

Chciałbym rozpocząć sprzedaż na ebayu.co.uk odzieży i obuwia. Właśnie wystawiałem aukcje gdzie natknąłem się na problem. Otóż w polu koszt wysyłki pojawia się komunikat : Enter up to £6.50 and  Enter up to £4.00 (odpowiednio dla działu obuwie i odzież).

Pierwszy raz się spotykam z tym żeby serwis narzucał cenę jaką mam ustalić za wysyłkę. Cena listu poleconego priorytetowego do wagi 1 kg kosztuje ok. 33 zł więc logiczne jest, że będę musiał dokładać do interesu a to stanie się nie opłacalne. Przeglądając aukcję sprzedawców z zagranicy zauważyłem iż wielu ma w polu cena wpisaną kwotę 4 funtów. Czy może mi ktoś wytłumaczyć co to za dziadostwo jest ??? To jest poprostu śmiesz na sali niedługo dojdzie do tego, że serwis będzie mi wyceniał przedmioty, które będę wystawiał.

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

z jakiej racji ebay wyznacza mi limit maks. kosztów wysyłki ??? brak słów!

Slyszalam o tym, ale z kategoria ksiazki. System tam tez narzucal koszty wysylki sprzedawcy. Domyslam sie ze system wylicza to domyslnie dla przesylek wewnatrz wielkiej brytanii.

A co jesli wyliczysz sobie wszelkie koszty i ustalisz cene a wysylke ustawisz darmo ? Moze tak ci sie bedzie bardziej oplacalo ??

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź

Wpisz nazwę produktu