ebay.co.uk wskazniki sprzedawcy
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
11-11-2013 21:13
witam
sprzedaje(a wlasciwie sprzedawalem) przedmioty na ebay.co.uk
jakis juz czas temu została na mnie nałożona blokada możliwości sprzedaży za granicą, ponieważ moje wyniki sprzedającego nie spełniają standardów...dokladnie mowiac
Twój status sprzedawcy to „Nie spełnia standardów” w:
Wielka Brytania i Irlandia
- Twój status sprzedawcy poza rynkiem krajowym to „Nie spełnia standardów”Ostatni wzrost liczby niskich (1 i 2 gwiazdki) ocen szczegółowych od kupujących spoza rynku krajowego wskazuje na spadek zadowolenia klientów. Dopóki poziom Twoich wyników sprzedawcy nie osiągnie poziomu Spełnia standardy lub wyższego, Twoje aukcje nie będą dostępne dla kupujących spoza Twojego rynku krajowego.no i wlasnie tutaj zaczyna sie moj problem..."Dopóki poziom Twoich wyników sprzedawcy nie osiągnie poziomu Spełnia standardy lub wyższego, Twoje aukcje nie będą dostępne dla kupujących spoza Twojego rynku krajowego"
i mam kilka pytan
1.rzecz w tym jak mam poprawic swoje wyniki w wielkiej brytanii i irlandi jak wlasnie na tym rynku mam zablokowana mozliwosc sprzedazy??
2. sprzedawalem produkty ktore przeznaczone najlepiej byly na rynek wielkiej brytanii oraz irlandii i 90%sprzedazy byla wlasnie tam i prosto mowiac nie oplaca mi sie sprzedawac tego na rynku krajowym i logicznie myslac co da mi wystawianie na rynku krajowym ?? przeciez nie poprawie tym swoich ocen w wielkiej brytanii a tam chcialbym ciagle wystawiac swoje przedmioty...
3.nie mam mozliwosci sprzedawania na rynku wielkiej bryt i irlandii od 3 miesiacy, w 1 miesiac otzrymalem jeszcze jakies oceny ktore jak sie okazalo nie za duzo mi pomogly stad moje kolejne pytanie to czy oceny ktore mnie blokuja traca waznosc??np po 1roku jak np opinie ktore otrzymujemy??co radzicie w moim problemie??
Wiadomość 1 z 1
0 ODPOWIEDZI 0