anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

blokada z powodu używania wielu kont -czy ktoś już tak miał?

mistal
Użytkownik
Ebay jest tragiczny! Na allegro NIGDY nie miałem żadnych problemów, a na Ebayu co chwila coś. Już dziesiątki razy działo się coś takiego że myslałem że oszaleje, ale to przebiło wszystko. Jestem bliski założenia własnej firmy a tymczasem Ebay zablokował mi możliwość wystawiania na zagranicznych serwisach ze wszystkich moich 6 zweryfikowanych kont. Przy wystawianiu pojawia sie taki komunikat:

"You can not submit your listing due to the following problems
To keep eBay safe, eBay reviews the accounts of members who are actively selling with multiple user IDs. While your accounts are being reviewed, you won't be able to sell with any of your accounts.
To begin the review of your accounts so that you can start using eBay again, please send an email to eBay Customer Support at cbtquestions@ebay.com with a list of all your eBay user IDs.
We'll review your accounts and get in touch with you to let you know when you're able to sell on eBay again or if we need more information."

Chodzi tu oczywiście o to że mam wysłać na podany email listę wszystkich swoich kont, oni to zweryfikują i dadzą znać. W ciągu ostatnich trzech tygodni zrobiłem to kilka razy ale nie mam ŻADNEJ odpowiedzi. Moje pytanie: czy ktokolwiek miał podobny problem? czy został on w końcu rozwiązany i jak długo to trwało? Może jakaś dobra rada? Bede bardzo wdzięczny za pomoc. Najgorsze że nie mam żadnej możliwości działania, mogę tylko siedzieć i kwiczeć!!!

Co najlepsze w pomocy Ebaya nie ma żadnej wzmianki o tym że nie można mieć kilku kont. Pytałem więc 3 razy w pomocy online, ale i tak nie dostałem jasnej odpowiedzi.
Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

blokada z powodu używania wielu kont -czy ktoś już tak miał?

po prostu masz chyba kilka kont z zerowa iloscia opinii i widocznie to juz wystarcza zeby zaczeli cie podejrzewac o niecne zamiary i kombinatorstwo, proponuje najpierw zarobic nieco komentarzy by nie byc juz swiezynka, a potem probowac wystawiac, bo masz mala wiarygodnosc. bo niby po co komu naraz az 6 kont?
Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź