Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Prowizja od prowizji?

Witam,Sprzedaje na serwisach .pl, .com i .uk.Mam problem z naliczaniem opłat.Na rachunku sprzedawcy widnieje:"Cena końcowa: GBP 6,00 (aukcja z licytacją), prowizja od ceny końcowej w wysokości GBP 0,521400 przeliczona na 2,754574 zł według kursu 5,28...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 430 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Proszę o pomoc. Zamknięcie sklepu na ebay.pl.

Witam! Mam zapytanie, bo przeniosłem wszystkie aukcje z ebay.pl na ebay.de i usunąłem wszystkie aukcje co miałem na koncie ebay.pl. Czy jak zamknę sklep na ebay.pl to usuną się aukcje które mam wystawione na ebay.de? Proszę o pomoc, bo dużo czasu poś...

• 323 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka i zwrot w niemczech.

Witam ! Ostatnimi czasy wyslalem paczke do niemiec tzn 15 biezacego miesiaca. NIe podalem tam waznego numeru bo gosciu chcial to do paczkomatow. Na stronie napisane jest ze paczka od 18 wraca ze wzgledu na bledne podane dane. I do dzisiaj to jest 24 ...

• 280 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wykręcił Wam PayPal taki numer ?

Ręce i opadły jak chiałem w piątek 14.11.2014 dokonać zakupów.Zablokowane konto PayPal. W kij nie dmuchał kilkanaście tysięcy zablokowane.PayPal zablokował konto dlatego, że niby duże obroty.Recę mi opadły. Jednak blokada pieniędzy to jeszcze mały pr...

• 555 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Do choć nie tylko sprzedających na ebay.de

Powiedzcie tak z doświadczenia, wielu z Was ma dużo, duzo większe.Czy zaznaczacie opcję przy PayPal Sofort-Kaufen-Artikel müssen umgehend bezahlt werden.Czy jest różnica przy wielkości sprzedaży ?Wiadomo mniej zwrótów prowizji mniej klikań zakupów dl...

• 213 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

status najlepszego sprzedawcy

Właśnie straciłem status Top Rated Seller na ebay.com. W sumie przez własne zaniedbanie... , ale też nie do końca. Otóż nie dodawałem numerów przesyłek do śledzenia w systemie ebay, wysyłałem je bezpośrednio w wiadomościach do kupujących. Problem w t...

• 501 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie Pay pal zwrot wplaty

Witam pytanie do znawców niemiec kupił zaplacił - ja dokonalem wyplaty oczekując na szczegoly zamówienia po kilku dniach odezwal sie że nie mial czasu napisać i rezygnuje i w związku z tym - jak mam zasilic konto paypal ( z zewnatrz ) na którym nie m...

• 191 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupujacy oszust!

Witam wszystkich i proszę o pomoc..Sprzedałem przedmiot dla pewnego typa z Anglii i dostałem negatywa..Słuchajcie...Wszystko zrobione jak książka pisze.Sprzedane ,wysłane wraz z numerem przewozowym.RR.........PL ...Jakimś cudem przesyłka nie dotarła ...

Zniesienie limitu i kontakt z ebay.com

WItam,sprzedaję na ebay.co.uk przedmioty za kilka funtów lecz mam limit 10 przedmiotów miesięcznie lub US $655.81. A chciałbym zwiększyć limit do 100 przedmiotów, a limit kwotowy mógłby zostać. Skontaktowałem się w tej sprawie na live chat z brytyjsk...

• 1189 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niesprawiedliwie otwarty spór "Requests: items not received"

WitamCzy jest jakiś sposób aby anulować otwarty spór "cases".Chodzi o to że kupujący otwiera mi spór że nie otrzymał przedmiotu.Mam tracking number, sprawdzam i okazuje się że była proba dostarczenia ale nikt nie odebrał.Więc piszę wiadomość do kupuj...

• 221 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sklepy ebay, oraz roznice w ebayach.

Witam ! Zaczne od nurtujacej mnie sprawy widocznosci na ebayach. Wystawiam ostatnimi czasy przedmioty na ebay.de i gdy wchodze na ebay.at lub inny z niemieckiej rodziny to te przedmioty sa normalnie u gory traktowane. Zmierzam do tego czy jest roznic...

• 1881 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opóźnienia przesyłek - sie zaczyna

Macie opóźnienia? U mnie do UK od 1 Listopada paczka ciągle na Heathrow, druga wysłana 3 listopada to samo. Kolejna paczka po wjeździe do USA od 10 dni w drodze.... Rzucałbym ku....mi z chęcią bo piszą i piszą gdzie ich zamówienia i mi ciśnienie podn...

• 225 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaż towarów na ebay.uk dla nievatovca

Witam,prowadzę jednoosobową działalność gospodarczą w Polsce, nie jestem VATotowcem. Chciałbym sprzedawać towary za pośrednictwem ebay.uk. Towary wysyłane bedą z Polski.Czy mogę sprzedawać swoje produkty poza terytorium Polski? Jeśli tak, to jaki dow...

• 272 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań