Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Niewidoczna aukcja

Witam jak w temacie wstawiłem aukcje jest aktywna mam linkhttps://m.ebay.de/itm/Rechteck-badewanne-gracja-140x70-150-160-170-180-GRATIS-/392122509590?_mwBanner=1&_rdt=1Ale podczas wpisywania głównej nazwy w wyszukiwarce nie pokazuje mojej aukcji

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 138 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Waluty

Witam. 1, Czy sprzedająć na Ebay.pl mogę otrzymywać wpłaty w obcych walutach od kupujących z zagranicy? Jal to ewentualnie ustawić?2, Czym różni się wystawianie na polskim Ebayu od sprzedaży na zagranicznych Ebayach ?

• 204 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Pytanie o dziwny przypadek

Witam,bo dłuższej przerwie postanowiłem wrócić i sprzedać trochę rzeczy na eBay. Sprzedałem dwa ,, wirtualne"przedmioty na eBay.com i tutaj zaczyna się robić ciekawie, jedną płatność była odrazu dostępna ,a druga została zamrożona (dostałem kwotę od ...

• 376 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poczta Polska -----> USPS, śledzenie przesyłki, brak informacji, brak paczki, 25 dni.

Witam, wysłałem listem poleconym międzynarodowym przedmiot o wartości 96$. Kupujący twierdzi, że paczki nadal nie otrzymał, nie mam prawa mu nie wierzyć, jego feedback jest w 100% pozytywny, aczkolwiek za ubiegły rok ma jedynie 6 ocen. W każdym razie...

Rozwiązane! sprzedaż na ebay.de

Witam, przeczytałem już wiele tematów i dział pomocy ebay, ale nadal niektóre informacje mi się nie spinają lub się wykluczają.Założyłem konto na ebay.pl. Loguje się przez ebay.de i tam wystawiam aukcje, które są widoczne na niemieckim ebayu. Mam 0 k...

• 4833 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Kolejne oszustwo ze Szwecji - reuseforu.

Sprzedałam CD reuseforu i od razu masa pytań i żądań co do pakowania, itd. Szwecja kraj poważny, wiec wzbudziło to moją czujność. CD miał 30 lat wiec wymieniłam na nowe pudełko, zrobiłam skany i kopię. Jeśli CD miałby problemy, to nie udałoby się go ...

• 1521 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z limitami

Witam, jest to mozliwe zeby limit byl na 5 aukcji ? Wygląda na to, że wystąpił problem z tą ofertą sprzedaży.Z przykrością informujemy, że wystawianie dodatkowych artykułów z Twojego konta eBay jest w tej chwili niemożliwe. Aby zapewnić bezpieczeństw...

• 290 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Faktury ebay jak sobie radzicie?

Witam, Sprzedaję tylko za granicę, jestem zarejstrowany jako firma, działam na kpir. Próbuję wydrukować faktury z ebay. Format CSV jest dla mnie czarną magią, więc nawet tego nie ruszam. HTML po ściągnięciu pliku z końcówką html.gz i rozpakowniu 7zip...

• 4468 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ebay przestał oznaczać że zostało zapłacone za przedmiot (wpłata jest na paypal), rozdziela faktury

mój problem polega na tym że otrzymuję płatność poprzez Paypal za kupione w ebay przedmioty. Wpłata wchodzi na konto a ebay nie oznacza tego tak jak kiedyś ikonką "zapłacone, gotowe do wysyłki" Dzieje się tak z wpłatami za wiele przedmiotów od jedneg...

• 306 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przewidywany czas dostawy

Czy wie ktoś gdzie znajdę informację na temat przewidywanego czasu dostawy jaką przy zakupie danego przedmiotu otrzymał ode mnie klient?

• 6244 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka utknęła w Radefeld

Cześć,Czy ktoś z was uświadczył problemów z DHLem rozwożącym paczki na terenie Niemiec? Od dwóch tygodni paczka leży w Radefeld ze statusem "Przyjęto w kraju przeznaczenia". Paczka ekonomincza (nie mój wybór, jest to zwrot). Taki sezon i są opóźniani...

• 8151 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Spadek sprzedaży na ebay.de

Witamsprzedaje na ebay.de i zauwazylem od 2 lat spadek sprzedzy ale przez ostatnie 2 miesiace to juz jest praktycznie dramat,a tu jakies limity wymyslaja ciagle zmiany itd. Po 3 latach koncze juz przygode z ebay.de i chyba wogole z ebay - zabawa a ni...

• 1664 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Duplikat aukcji, Ebay usuwa aukcje

Witam,Od pewnego czasu Ebay zaczął usuwac mi aukcje, które jego zdaniem się powtarzają, czyli traktuje je jako duplikat a to jest zabronione.Sprawdza też takie aukcje nawet między różnymi kontami czy się powtarzają. Czy ktoś ma jakiś pomysł co mozna ...

• 416 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania