Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

eBay.de nie widzi mojego przedmiotu

Cześć wszystkim, Od lat wystawiam przedmioty na eBay.de - jakoś tak wyszło, że zawsze było ich równo 20 Wczoraj wystawiłem kolejny 21 produkt - identycznie jak zawsze i eBay.de nie widzi tej oferty, nawet jak wejdę w "Pokaż inne przedmioty sprzedając...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 363 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot towaru od kupującego - uszkodzona zawartość.

Kupującemu nie spodobał się przedmiot, który u mnie zakupił i poprosił o zwrot pieniędzy. Nie w smak był mi ten zwrot, ponieważ towar był specjalnie zamówiony dla niego i jest mała szansa na powtórną sprzedaż. Wiem jednak, że kupujący i tak otrzyma p...

• 656 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

dlaczego nie wyswietla sie w aukcji czas dostawy?

Witam załozyłem konto na ebay.pl mam działalność i wystawiłem 130 aukcji nastepnie zalogowałem sie na ebay.de i tam kontynuuje wystawianie aukcji problem w tym ze aukcje wystawione na ebay.pl maja wszystkie informacje wyswietlone mam na mysli czas do...

• 268 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Polskie aukcje nie są widoczne na e-bay.com i e-bay.uk - dlaczego?

Od dawna mam kiepską sprzedaż, mimo niekiedy dość poszukiwanych tytułów. Dziś widzę, że wprowadzone tytuły w wyszukiwarki wymienionych witryn nie odnajdują się w ogóle. Czy to jest błąd polskich informatyków, czy też specjalne działanie, aby nam nie ...

• 728 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozpoczęcie sprzedaży eBay.de

Witam Planuję rozpocząć sprzedaż produktów związanych z armaturą łazienkową na eBay.de. Jestem zupełnie zielony w tym temacie i mam kilka pytań.1. Czy istnieje kalkulator, który pozwoli mi wyliczyć cenę końcową z uwzględnieniem wszystkich opłat? Jaka...

• 705 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący żąda zwrotu pieniędzy, a dzień wcześniej wystawia te produkty na sprzedaż

Cześć Wam! Praktycznie chyba pierwszy raz sprzedaje na ebay (płatność paypal) i od razu problemy, zamrożone pieniądze na paypal i sprawa ciągnąca się dniami. Sprawa polega na tym, że wystawiłem buty na facebooku (marketplace), a następnie na ebay żeb...

• 402 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

warianty w dziale wędkarstwo nie występuje ?

Witam. Potrzebuje sprzedawać produkt z polski za posrednictwem ebay.pl do Niemiec na niemiecką strone ebay.de. Dział Wędkarstwo sport nie wystepuje w wariantach i nie moge zrobić roznych kolorów jednego produktu. Czy jest sens w takim razie mieć kont...

• 286 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zainicjowano platnosc

Witam serdecznieMam problem z ebay mianowicie sprzedalam najpierw 1 lalke pani zainicjowala platnosc pojawil sie status:ze kasa pojawi sie za kilkanascie dni na konciePani kupujaca twierdzi ze ja mam cos zaakceptowac tyle ze nje mam pojevia co:(Napis...

• 538 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

ebay.co.uk - usuniecie negatywnego komentarza

Witam. Chcialem sie zapytac czy da sie cos zrobic w sprawie negatywnego komentarza jaki otrzymalem od kupujacego w ramach odwetu za inny negatyw, ktory ja wystawilem jemu rok temu? Chodzi o to, ze przesylka nie doszla do kupujacego(lub moze nie chcia...

• 4873 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niezarejestrowana działalność - sprzedaż na ebay i przekroczenie limitu przychodów

Dzień dobry, jestem indywidualnym sprzedawcą na ebay, rozpocząłem swoje aukcje 3 miesiące temu.Myślę , że moja sprzedaż kwalifikuje się pod działalność - była ciągła, kupowałem coś taniej, sprzedawałem drożej - koszty jakie wkładałem na zakup były wy...

• 428 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szacowana dostawa: w ciągu 4-6 dni robocz.

Taki wpis z automatu serwuje nam e-bay. Totalna bzdura w połączeniu z Pocztą Polską, która wszystkie podawane terminy ignoruje.Jak wiemy nawet w stosunku do Polski nie przestrzegają terminów.Co dopiero do zagranicy.Miałam już problemy z przesyłkami c...

• 556 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Polityka e-bay.

Jak działa monitoring na stronach e-bay? Ano jak chce. Już miałam problemy kilka miesięcy temu, jak zaczął pokazywać mi nieznane strony po angielsku, nieznanej mi firmy. Pisałam za wczasu, bo się bałam reklamacji. Poprawili i udało się.Od wczoraj wid...

• 630 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Roliczanie płatności w EURO na ZŁ

Witam,Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie odnośnie sprzedazy na ebay.de Sprzedaję na ebay.de PRODUKT A za 800 EURO, i w payPal przychodzi mi kwota 800 EURO - Prowizja na konto PAyPal. I teraz jak przeliczyć na ZŁ, kwotę która przyszła na kont...

• 559 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sklep ebay.de i co.uk

Witam wszystkich,Zaczynam handel na Ebay.de. Konto firmowe, mam opłacone i podpisane wszystkie eko-sprawy: recykling, utylizacja elektrośmieci... itp.Proszę o informację, czy jeśli będę chciała założyć konto na Ebay.co.uk, to muszę mieć takie same zg...

• 635 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

E-bay nie traktuje wszystkich nacji tak samo.

Jest to smutne, ale doświadczyłam innego traktowania przez e-bay użytkowników z Polski, a inaczej z innych krajów. Jeśli spór o niedostarczenie przesyłki, bo utknęła na granicy Polska – UK i monitoring się tam urwał, wytoczył Anglik, to natychmiast e...

• 381 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania