14-09-2017 13:36
Witam .
Mam pytanie, do mądrzejszych ode mnie 🙂 Chce zacząć sprzedaż na ebay.de, mam konto na ebay.uk gdzie zebrałam już sporą ilość pozytywnych komentarzy, lepiej jest przenieść sprzedaż z konta uk na de, czy otwierać nowe konto bezpośrednio na ebay de?
Jak z pozycjonowaniem takich aukcji?
Jeżeli zdecyduje się na założenie konta na ebay.de będę potrzebowała pomocy w prowadzeniu takiego kota, pod względem obsługi klienta i tłumaczenia aukcji, znacie może osobę lub firmę, która zajmuje się tego typu rzeczami i możecie ją polecić?
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
14-09-2017 14:06
Po co masz zakładać nowe konto jak możesz sprzedawać z obecnego na którym chcesz ebay.UK , DE , com ..
tłumacz google i wystawiasz nie potrzebujesz nikogo do pomocy , parenaście aukcji i z zamkniętemy oczami będziesz wystawiać.
pozycjonowanie aukcji jest zależne od Twojego ;ruchu; na ebay duża sprzedaż , darmowa dostawa , krótki czas wysyłki , słowa kluczowe
Pozdrawiam i życzę sukcesów
14-09-2017 14:06
Po co masz zakładać nowe konto jak możesz sprzedawać z obecnego na którym chcesz ebay.UK , DE , com ..
tłumacz google i wystawiasz nie potrzebujesz nikogo do pomocy , parenaście aukcji i z zamkniętemy oczami będziesz wystawiać.
pozycjonowanie aukcji jest zależne od Twojego ;ruchu; na ebay duża sprzedaż , darmowa dostawa , krótki czas wysyłki , słowa kluczowe
Pozdrawiam i życzę sukcesów