Sprzedaż na ebay de

Hej, wystawiliśmy pierwsze produkty na ebay,de, ale nie możemy włączyć reklam... 

1. Czy aby włączyć reklamę trzeba mieć wykupiony sklep? wykupiliśmy podstawowy pakiet i nadal nie działa.

2. Czy żeby mieć dostęp do reklam trzeba nabić jakąś sprzedaż na ebay de i oceny? ile? i jak to zrobić bez reklam...  z góry dzięki za pomoc 

Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Sprzedaż na ebay de

Reklamy włącza się podczas wystawiania pod koniec formularza.

Określa się procentowo ekspozycję.

• Sprzedaj to szybciej: Zwiększ swoje szanse na sprzedaż dzięki promowaniu ofert sprzedaży i stosowaniu zniżek ilościowych. Aby opcja ta była widoczna, oferta sprzedaży musi mieć ustawioną cenę Kup teraz
Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Sprzedaż na ebay de

Hej, ja nie mam tej opcji niestety..  a mam kup teraz

Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

Sprzedaż na ebay de

Musisz osiągnąć wymagany poziom.

You can use eBay’s Promoted Listings to give your auctions more visibility and potentially increase sales. Here are some key points to keep in mind:

Eligibility: Promoted Listings are available to sellers with an Above Standard or Top Rated Seller level1.

Timing: You can promote your listings at any time, but it’s often beneficial to use promotions for new product lines, seasonal items, or to liquidate old stock2.

Fees: You only pay a fee if your promoted item sells. The fee is based on the ad rate you set, which is a percentage of the item’s total sale amount1.

Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

Sprzedaż na ebay de