12-10-2021 18:36
Witam serdecznie,
Od 12 lat prowadzę sprzedaż na ebay.com, dotychczas nie było żadnych problemów z otrzymywaniem płatności za przedmioty za pośrednictwem systemu paypal.
Odkąd wprowadzony Ebay managed payment, nie jestem w stanie sprzedać ani jednej rzeczy.
Czy ktoś miał podobnie ?
Wiecie gdzie może być problem ?
Może jest coś nie tak z numerem konta bankowego do rozliczenia, nie wiem czy ono musi być w dolarach, złotówkach. Próbowałem różnych opcji.
Po wybraniu zakładki Payments pokazuje się następująca informacja;
Your payment information is not available on international eBay sites. To view and update this information, please go to Payments on the PL site.
Pozdro,
13-10-2021 21:35
Ja tam nawet nie chce wiedzieć jak to działa 🙂
Ostatnio wiem że kasa była blokowana 🙂 też nieźle oczywiście ze względu na "bezpieczeństwo".
Nie chce się w to wgryzać to teraz to jak to jest ?
15-10-2021 11:08 — edytowano 15-10-2021 11:10
Jesli masz w ofertach zapisane jakies payments policy z np. paypal jako formą płatności sprzed wprowadzenia tych managed payments , sprawdź , czy jest tam teraz ebay managed payments zamiast paypal jako glowna forma platnosci, jesli nie zaktualizuj
co do waluty, wyplaty sa w euro wiec jesli wystawiasz glownie na .com przy sprzedazy przewalutuja usd na walute wyplaty, ja mam dodane konto w euro
Komunikat po ang = ustawienia dla platnosci wprowadzasz / aktualizujesz w polskim interfejsie i nie zrobisz tego poprzez .com