anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaż na Niemieckim Ebay .Promowane aukcje na 30 dni , Proszę o pomoc

Witam , chciałbym wystawić aukcję na której znajdzie się 100 przedmiotów , aukcją miała by odbyć się na ebay.de

Mam problem ponieważ nie wiem jak wystawić aukcję na 20-30 dni , udało mi się wystawić przedmiot na 10 dni płacąc 110 zł , na stronę weszło mi 110 osób więc nie jest to satysfakcjonujący wynik . Proszę o pomoc i udzielenie informacji jak wystawiać aukcję promowane na więcej niż 14 dni . Pozdrawiam
Wiadomość 1 z 15
ostatnia odpowiedź
14 ODPOW. 14

25
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 11 z 15
ostatnia odpowiedź

lambada_8
Użytkownik
2 miesiące walczę na ebay de.z wystawieniem przedmiotów.dojeżdzam do momentu poglądu aukcji wciskam 'weiter"a aukcja się nie wystawia.dwa razy przysłali jakieś kody i nic.na konto też przysłali jakieś wpłaty jako kody.kołowali tak długo aż jakieś tam chasło o głupie po drodze zgubiłem,a jak mają przypomnieć to dane im niepasują. a konto zakładałem niby odrazu na niemieckim co za lipa.pr.o pomoc
Wiadomość 12 z 15
ostatnia odpowiedź

Ebay niemiecki ma troszeczkę inne zasady niż polski.

Żeby móc wystawić aukcje trzeba mieć przynajmniej 50 komentarzy pozytywnych od kupujących i posiadać konto 90 dni ( i nie chodzi tu o datę założenia konta na ebay-u, tylko 90 dni liczy się od pierwszej sprzedaży).

Wiadomość 13 z 15
ostatnia odpowiedź

Aha często jest tak że po spełnieniu warunków konto niemieckie nie odblokowuje się automatycznie więc trzeba zadzwonić do nich i poprosić o odblokowanie.

Wiadomość 14 z 15
ostatnia odpowiedź

To znaczy, że jeśli mam: Kontotyp Gewerbliches Mitgliedskonto  to już jest zaliczane jako sklep? I teraz trzeba uzbierać te 25 czy 50 komentarzy i można wystawiać aukcje na 30dni, dobrze rozumiem? A zanim się tego nie uzbiera zostaje tylko kup teraz i 10 dni, bo aukcje też nie są aktywne?

Wiadomość 15 z 15
ostatnia odpowiedź