Sklep w wielu krajach

Czesc

Czy próbował ktoś z was wykupować substrykacje sklepu w kilku różnych krajach? Sprzedaję głównie do UK i USA. Sklep zakładame na stronie UK. Jak wiadomo nie da się edytować aukcji wystawianych na ebay USA w ebay UK, to samo dokładnie tyczy się sklepu.

Chciałbym mieć sklep i w UK i w USA, jeśli próbuję coś na stronie USA to od razu przenosi mnie do sklepu UK. Nie da się nawet wykupić drugiej substrykacji w USA bo od razu przenosi do UK. 

Mam nadzieję że zbytnio nie namieszałem.

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

Sklep w wielu krajach

Primo: O ile mi wiadomo to nie da się mieć więcej niż 1 sklep.

Secundo: przecież logujesz się na eBay.com żeby edytować aukcje z USA, więc jaki problem? Język ten sam, wszystko to samo, więc?

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Sklep w wielu krajach

wg http://pages.ebay.pl/help/export-grow.html#5 "Jeśli prowadzisz Sklep na eBay.pl i chcesz otworzyć Sklep na eBay.de z tego samego konta:..."

nie mozna miec dwoch sklepow dla tego samego konta wiec pozostaje ci subskrypcja sklepu na ebay.com z drugiego konta

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Sklep w wielu krajach

Trochę to głupie ale co zrobić. 

Chciałem po prostu zrobić kilka sklepów w różnych krajach. Tak aukcje w USA mogę edytować to oczywiste ale nie potrafię ich uporządkować w sklepie żeby było przejrzyście, mogę to robić tylko z aukcjami w UK. No nic rozwialiście moje wątpliwości.

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź