Przemianowac konto z firmowego spowrotem na prywatne?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
26-01-2010 21:22
Witam!
Kiedyś na ebayu sprzedawałem jako 'firma' i z tego też względu przemianowałem swoje konto na firmowe. Obecnie chciałbym spowrotem być posiadaczem tego konta jako osoba prywatna....a tu niespodzianka ebay protestuje wyrzucając komunikat że nie można takiej zmiany dokonać. Ktoś wie jak to obejść? Jeśli nie da się zmienić na prywatne to przynajmniej chciałbym aby część informacji w okienku "dodatkowe informacje o firmie" dała się usunąć ponieważ są tam moje prywatne dane: imie, nazisko itp. W tej sytuacji sprzedając prywatny przedmiot to wszystko jest wyświetlane na mojej stronie. pozdrawiam
Kiedyś na ebayu sprzedawałem jako 'firma' i z tego też względu przemianowałem swoje konto na firmowe. Obecnie chciałbym spowrotem być posiadaczem tego konta jako osoba prywatna....a tu niespodzianka ebay protestuje wyrzucając komunikat że nie można takiej zmiany dokonać. Ktoś wie jak to obejść? Jeśli nie da się zmienić na prywatne to przynajmniej chciałbym aby część informacji w okienku "dodatkowe informacje o firmie" dała się usunąć ponieważ są tam moje prywatne dane: imie, nazisko itp. W tej sytuacji sprzedając prywatny przedmiot to wszystko jest wyświetlane na mojej stronie. pozdrawiam
Wiadomość 1 z 2
1 ODPOWIEDŹ 1
Przemianowac konto z firmowego spowrotem na prywatne?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
27-01-2010 17:48
Jesli nie inaczej - usun dane, jesli mozesz lub edytuj i wpisz np. slowo "brak" w miejscach ktore nie zyczysz sobie aby sie wyswietlaly
Wiadomość 2 z 2