anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wystawieniem aukcji za granicę - ebay.de

Witajcie, mam pewien problem, chciałem wystawić aukcję na ebay.de , wszystko przygotowałem i BUM! nie moge bo limity, nie mam wystawionej zadnej aukcji wiec jakie limity, nie moge wystawic przez polski ebay ze wysylam do niemiec.... Kaza mi czekac na weryfikacje nowej jakosci obslugi czy cos takiego... od 3 miesiecy do 12... jakis zart chyba. Da sie jakos wystawic na niemieckim ebay'u majac malo komentarzy ? Dzieki z gory

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

a zaakceptowałeś nową umowę z użytkownikami, jeśli nie, nie da się

wystawiasz coś na ebay.pl, zaznaczasz, że wysyłasz z zagranicę te opcje są ale nie aktywne musisz poszukać (tam masz takie coś jak dodaj lub usuń opcje) przechodzisz do ostatniej karty i musisz zaakceptować nową umowę, jeśli tego nie zrobisz możesz zapomnieć to samo dotyczy ebay.de również

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

czyli  nie ma powiedziane ze zebym wystawial na ebay.de musze miec jakies tam doswiadczenie - czyli liczbe transakcji na ebay.pl ?  nie moge znalezc tego, skoro wyswietla mi sie mozliwosc wysylki za granicei  ustalenia ceny wysylki to chyba jest to rownoznaczne z tym ze zaakceptowalem regulamin ?

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Da się wystawiać nawet jak sie ma 0 komentarzy ale trzeba mieć wszystko dobrze poustawiane - konto firmowe + Paypal firmowy.

A może skorzystaj z usług tej firmy?

www.e-bsd.pl

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź