05-02-2012 12:00
Witajcie, mam pewien problem, chciałem wystawić aukcję na ebay.de , wszystko przygotowałem i BUM! nie moge bo limity, nie mam wystawionej zadnej aukcji wiec jakie limity, nie moge wystawic przez polski ebay ze wysylam do niemiec.... Kaza mi czekac na weryfikacje nowej jakosci obslugi czy cos takiego... od 3 miesiecy do 12... jakis zart chyba. Da sie jakos wystawic na niemieckim ebay'u majac malo komentarzy ? Dzieki z gory
06-02-2012 19:42
a zaakceptowałeś nową umowę z użytkownikami, jeśli nie, nie da się
wystawiasz coś na ebay.pl, zaznaczasz, że wysyłasz z zagranicę te opcje są ale nie aktywne musisz poszukać (tam masz takie coś jak dodaj lub usuń opcje) przechodzisz do ostatniej karty i musisz zaakceptować nową umowę, jeśli tego nie zrobisz możesz zapomnieć to samo dotyczy ebay.de również
08-02-2012 20:31
czyli nie ma powiedziane ze zebym wystawial na ebay.de musze miec jakies tam doswiadczenie - czyli liczbe transakcji na ebay.pl ? nie moge znalezc tego, skoro wyswietla mi sie mozliwosc wysylki za granicei ustalenia ceny wysylki to chyba jest to rownoznaczne z tym ze zaakceptowalem regulamin ?
15-02-2012 23:33
Da się wystawiać nawet jak sie ma 0 komentarzy ale trzeba mieć wszystko dobrze poustawiane - konto firmowe + Paypal firmowy.
A może skorzystaj z usług tej firmy?
www.e-bsd.pl