Negatywna opinia nawet po nieoplaceniu zakupu ???
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
19-04-2010 17:22
Sprzedalem przedmiot osobie z usa. Od Paypal dopstalem adres z Macedoni i zaraz po tym paypal zablokowal konto twierdzac, ze ktos chcial wyludzic przedmiot.
Kupujacy wystawil mi negatywa bo twierdzi, ze zablokowalem mu konto. Zlozylem wniosek o zwrot prowizji i po 10 dniach otrzymalem zwrot a negatyw zniknol. Dzisiaj widze, ze negatyw znowu sie pojawil nie wiadomo skad. Da sie jakos usunac ta opinie bo normalnie po zwrocie prowizji negatyw powinien zniknac na zawsze.
Kupujacy wystawil mi negatywa bo twierdzi, ze zablokowalem mu konto. Zlozylem wniosek o zwrot prowizji i po 10 dniach otrzymalem zwrot a negatyw zniknol. Dzisiaj widze, ze negatyw znowu sie pojawil nie wiadomo skad. Da sie jakos usunac ta opinie bo normalnie po zwrocie prowizji negatyw powinien zniknac na zawsze.
Wiadomość 1 z 2
1 ODPOWIEDŹ 1
Negatywna opinia nawet po nieoplaceniu zakupu ???
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
19-04-2010 23:44
a gdzie jest niby ten negatyw, widzę tylko pozytywa, chyba, że o inne konto chodzi.
Da sie jakos usunac ta opinie bo normalnie po zwrocie prowizji negatyw powinien zniknac na zawsze.
mapa witryny (prawy górny róg) spóleczność > opinie > poproś o zmianę opinii
Da sie jakos usunac ta opinie bo normalnie po zwrocie prowizji negatyw powinien zniknac na zawsze.
mapa witryny (prawy górny róg) spóleczność > opinie > poproś o zmianę opinii
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 2