27-10-2016 18:40
Witam czy ktoś może pomóc , wytłumaczyć . Wystawiam swoje towary na ebay.de .Mam adres zwrotny i wysyłkę z Niemiec . Dlaczego mój przedmiot gdy chce go znalezc na ebay.co.uk, ebay.it, ebay.fr jest wyswietlany jako international From Germany , a Litwini którzy wystawiają taki sam przedmiot nie są podkreską w wyszukiwarkach ebay co.uk, it,fr są nad kreską international a przy ich przedmiotach jest FROM LATVIA . Dlaczego oni nie są intarnational a ja FROM GERMANY jestem ???
29-10-2016 20:07
Dla produktów, które mnie interesują też tak jest. Może to wynika z faktu, że ktoś z Łotwy ma stare albo i nowe konto, ale rejestrowane na ebay.com, które jest preferencyjnie traktowane na listach produktów w porównaniu do kont polskich, czy niemieckich.
31-10-2016 23:39
@bartek.sz piszesz bzury
a to dlatego jest, ze w pierwszej kolejnosci sa pokazywane od angielskich sprzedawcow, jesli wystawisz towar na ebay,co.uk to bedziesz na "angileskim" listingu, a jesli bys wystawil ten sam przedmiot powiedzmy na de to jestes traktowany jako moedzynarodowy
01-11-2016 23:36
Nie zgadzam sie z Tobą chodzi o to że na ebay.co.uk sprzedawcy np w moim biznesie z Litwy, Estonii wyswietlają się jako ``angielscy `` sprzedawcy z dopiskiem from Latvia ,Estonia ect a ja jestem pod kreską jako INTERNATIONAL from Germany . Dlaczego oni nie są jako INTERNATIONAL ????
02-11-2016 09:31
możesz podać przyklad 'konkurencyjnych ofert + ew. dołaczyć screena z wyników gdzie widac ten problem?
04-11-2016 08:54
tak naprykład wpisując w ebay.co.uk nr częsci której szukam przykładowo :``
807300006R``
Estonia jest jako swoj z Angli a ja From Germany jestem internatonal .... Dlaczego ?????????????
09-11-2016 20:30
Nikt nie zna odpowiedzi???
17-11-2016 18:23
Ustaw wysyłkę tylko na UK ?