anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Polacy mogą dostać status super sprzedawcy na ebay.de?

Witam, mam pytanie jak w tytule, czy wystawiając aukcje na ebay.de (firmę mam zarejestrowaną w Polsce) mam szanse na status super sprzedawcy na niemieckim ebay? Czy jednak Polacy nie mają dostępu do tego statusu nawet jeśli osiągną wymaganą ilośc spzredaży? POdkreślam zależy mi na ebay.de, ebay.pl mnie nie interesuje tu się nie zarobi. Wydaje mi się, że czytając regulamin niemieckiego ebay była mowa, że tam supersprzedawcę mogą dostac tylko niemcy, austriacy i szwajcarzy. Jeśi tak marny mój trud, bo nigdy nie będę na promowanych czołowych listach wyświetlania. Będę wdzięczny za pomoc

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Czy Polacy mogą dostać status super sprzedawcy na ebay.de?

super sprzedawcy juz dawno nie ma; jest top ratted seller czyli najlepiej oceniany sprzedawca

tak, polacy mogą dostac status top ratted seller na ebay.de jak i w kazdym zagranicznym serwisie ebay

ja jestem top ratted seller na ebay.de od 3-4 lat oraz w kilku zagranicznych serwisach ebay

zasubskrybuj sobie menedzera sprzedazy, to bedziesz wszystko widziec czarno na bialym

minimum to 100 sprzedanych przedmiotow i sprzedaz na poziomie 1000 dolarow

ale zeby stac sie TRS na ebay.de naprzod musisz uzyskac status super sprzedawcy na ebay.pl 

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź