Wózek na gwarancji, zero odzewu od sprzedawcy
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
13-05-2019 18:47
Hej 🙂
Mam problem ze sprzedawcą na ebay, a mianowicie kupiłam wózek który to na pewno jest wadliwą serią , na gwarancję zglaszalam reklamacje ponieważ rama mi poszła po 6msc , wozek jest jeszcze 4msc na gwarancji A poszła i ta druga która mi przysłali... sprzedawca sie już że mną nie kontaktuje mimo moich wiadomości wraz ze zdjęciami uszkodzenia ramy. Chcialabym skontaktować się z ebay ale nie mam pojęcia jak to sie robi , ponieważ nigdy tego nie robiłam a za chiny nie mogę znaleźć.. pomożecie? 😊
Mam problem ze sprzedawcą na ebay, a mianowicie kupiłam wózek który to na pewno jest wadliwą serią , na gwarancję zglaszalam reklamacje ponieważ rama mi poszła po 6msc , wozek jest jeszcze 4msc na gwarancji A poszła i ta druga która mi przysłali... sprzedawca sie już że mną nie kontaktuje mimo moich wiadomości wraz ze zdjęciami uszkodzenia ramy. Chcialabym skontaktować się z ebay ale nie mam pojęcia jak to sie robi , ponieważ nigdy tego nie robiłam a za chiny nie mogę znaleźć.. pomożecie? 😊
Wiadomość 1 z 2
1 ODPOWIEDŹ 1
Wózek na gwarancji, zero odzewu od sprzedawcy
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
13-05-2019 21:32
Po takim czasie termin reklamacji na Ebay minal.
Mozesz zakwestionowac transakcje na Paypal, jesli, i tam, nie jest juz za pozno albo u karty jesli placilas karta przez Paypal
Pozostaje ci dochodzenie praw u producenta
Wiadomość 2 z 2