anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie o weryfikację konta Pay Pal

Witam. Jestem nowym użytkownikiem konta Paypal. Chciałabym rozwiać swoje wątpliowości w pewnej sprawie. Chodzi o weryfikację konta , w moim przypadku chodzi podanie rachunku bankowego, czego jednak wolałabym nie robić. Czy jeśli niepotrzebne jest mi zniesienie limitów na płatności, gdyż nie planuję kupować na eBayu wiele, muszę koniecznie dokonać weryfikacji czy też mogę dokonywać płatności bez tego (przelałam już pewną kwotę na saldo swego konta Paypal). Czy ze swego doświadczenia wiedzą Państwo, iż brak tej weryfikacji wiązać się będzie z jakimiś problemami przy samych płatnościach bądź też ze strony administracji PayPala? Czytałam już różne wątki i opinie, między innymi ktoś wspomniał, że bez weryfikacji płatności trwają bardzo długo ze względu na używanie jakichś czeków, czy jest to prawda? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

do czego bedziesz uzywal konta paypal?

ogolnie rzecz biorac  bez zweryfikowania konta paypal mozesz napotkac na ROZNE ograniczenia, w tym ograniczenia w kupowaniu od zagranicznych sprzedawcow ebay, wystawianiu przedmiotow za granica itp wiecej info na http://pages.ebay.pl/help/account/paypal-verify.html

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Jedynie do sporadycznych zakupów na eBayu. Nie planuję niczego sprzedawać.

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

ja bym tam sie zweryfikowal bo bez tego pewnie nie bedziesz mogl niczego kupic od zagranicznych sprzedawcow

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź