Niemoge zapłacić za przedmioty Paypalem
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
04-03-2010 20:29
Witam
Chciałem dziś wpłacić pieniądze Paypalem za wygrane aukcje
21.02.2010 ale po kliknięciu na wygrany przedmiot tam gdzie zawsze jest zapłać za przedmiot w niebieskiej ramce ja mam tylko Wyświetl szczegóły zamówienia
Po zalogowaniu do Paypala nie znajduje żadnych przedmiotów do zapłaty. Czy przekroczyłem jakiś termin, co mam teraz zrobić, chciałbym zapłacić paypalem, dodam że ta forma płatności jest akceptowana przez sprzedającego
Chciałem dziś wpłacić pieniądze Paypalem za wygrane aukcje
21.02.2010 ale po kliknięciu na wygrany przedmiot tam gdzie zawsze jest zapłać za przedmiot w niebieskiej ramce ja mam tylko Wyświetl szczegóły zamówienia
Po zalogowaniu do Paypala nie znajduje żadnych przedmiotów do zapłaty. Czy przekroczyłem jakiś termin, co mam teraz zrobić, chciałbym zapłacić paypalem, dodam że ta forma płatności jest akceptowana przez sprzedającego
Wiadomość 1 z 2
1 ODPOWIEDŹ 1
Niemoge zapłacić za przedmioty Paypalem
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
05-03-2010 03:12
Jesli mozesz podaj link do aukcji.
Sprobuj zaplacic logujac sie na ebay.com ktory, zdarza sie, ze funkcjonuje nieco sprawniej niz inne.
lub popros sprzedawce o przeslanie faktury. Moze cos nacisnales jak np. "zaplace przelewem" czy cos w tym rodzaju.
Sprobuj zaplacic logujac sie na ebay.com ktory, zdarza sie, ze funkcjonuje nieco sprawniej niz inne.
lub popros sprzedawce o przeslanie faktury. Moze cos nacisnales jak np. "zaplace przelewem" czy cos w tym rodzaju.
Wiadomość 2 z 2