06-10-2021 12:35
Proszę o pomoc. Sprzedaję na ebay bardzo okazjonalnie, dotąd wpłaty wpływały bezpośrednio na mój paypal, ale z powodu zmian musiałam podać swoje konto i teraz wpłata nie dotarła na paypal tylko na konto ebay. I jak to teraz wypłacić? Przesyłkę wysyłałam, dotarła już do odbiorcy. Gdy wchodzę po kolei - sprzedawanie->płatności->transakcje-> dostępne : to mam info: To zamówienie jest ukończone i udostępniliśmy środki do wypłaty.
I gdzie niby są udostępnione te środki do wypłaty? W zakładkach "wypłaty" i "przetwarzanie" nie mam nic. Wypłaty mam ustawione jako codzienne. Środki do wypłaty udostępniono 2.10. Czy ja muszę coś klikać czy to automatycznie wpłynie na moje konto bankowe? Jeśli tak to ile dni się czeka na taki przelew?
18-10-2023 02:45
Co zrobić jeżeli numer konta był zły? Mam problem ponieważ zleciłem wypłatę z Ebay.co.uk na konto w złotówkach i nie doszedł mi przelew 41Euro jak odzyskać te pieniądze?
16-06-2024 15:01
Ebay to złodzieje, do tej pory walczę o odzyskanie 140 USD, konto do wypłat mam nieaktualne, a konto ebay z nałożonymi ograniczeniami, nie mogę wypłacić środków na stare konto i dodać nowego bo są ograniczenia nałożone (bez powodu) na konto sprzedawcy... **bleep** absurd
17-03-2025 11:47
Dokladnie. Ebay po prostu bezczelnie blokuje drobne wyplaty, a pieniadze pewnie ida w miliony ktorymi sobie obracaja jak chca, bo wiedza ze ludzie nie zdolaja nigdy tego wyplacic.
19-03-2025 11:22
Czy w telefonie na aplikacji mogę ustawić konto do wyplat? Mam tylko możliwość dodania katry w telefonie. Czy muszę usiąść do kompa.