12-09-2022 21:18
Kupilem przedmiot ,sprzedający wyraznie napisal w wiadomosci,ze ma miedzynarodowa wysylke ebay i musze zlozyc ofertę,zlozyłem,zatwierdził,ale nie moge sie go doprosic o fakture do zaplaty. Czy taka fakture wystawia sprzedajacy czy ebay? jak to sie odbywa, bo zalezy mi na tym co kupilem i chce za to zapłacic.
13-09-2022 12:58
Pod zakładka Mój eBay + zakupione (czy coś w tym rodzaju) jest przycisk do zapłaty. Powinieneś też otrzymać email od Ebay
13-09-2022 15:19
o to chodzi,ze po zaakceptowaniu oferty nie mam opcji zapłaty za towar,a od ebay nic nie przychodzi. Samego sprzedajacego nie moge sie doprosic o fakture z kosztami wysylki.
13-09-2022 15:42
Jeśli nie masz tej transakcji w mój eBay to może ktoś się podszył pod eBay?
Jak otrzymałeś wiadomość od sprzedawcy? Przez email?
Czy to była aukcja? Czy możesz ją wyświetlić? Możesz podać numer?
14-09-2022 14:22
zlozylem oferte cenowa na aukcji,oferte sprzedajacy zaakceptowal. Napisałem do niego prosbe o podanie ogolnych kosztów do zaplaty przez normalny formularz "wyslij prośbe o zapłatę" Do momentu jak on tego nie potwierdzi nie mam mozliwosci zapłaty,bo nie dostałem zadnej faktury ani od niego ani od ebay. Kto ma wystawic taką fakture do zapłaty w koncu,sprzedajacy czy ebay?
15-09-2022 16:31
Wydaje mi się o ile dobrze pamiętam to przycisk do zapłacenia znika jeśli poprosisz o koszt całkowity. Teraz to sprzedawca powinien przysłać fakturę.
Pozostaje czekać. Nie zmusisz go do sprzedaży.