ginące paczki z UK

Witam, od dłuższego czasu ma problem z ginącymi paczkami z UK. Zakupy w skepach uk i na ebay robię już od kilku ładnych lat jednak od 2 lat przesyłki przestały do mnie docierać. Zazwyczaj były to nierejestrowane przesyłki ze sklepów po kilku niedoszłych zorientowałam się, że chyba ktoś na poczcie zwęszył co to za sklpey i bezczelnie kradnie każdą paczkę. Koleżanki zamawiające w tych samych sklepach nigdy nie miały takich problemów - wszystko bez problemu dochodziło. Do mnie dochodziły tylko paczki z ebay jeśli nadawcą była osoba prywatna a nie sklep. Przez okres ostatnich dwóch lat zamawiałam na adres koleżanki i wszystko dochodziło, ostatnio kupiłam coś na ebay no i znowu nie doszło. Zaczynam mieć tego dosyć, czy jest możliwość coś z tym zrobić (na poczcie/na policji) czy jak to gdzies zgłoszę to ktoś się przejmie czy raczej oleją sprawę? Miał ktoś taki problem?

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

ginące paczki z UK

raczej oleja, wybieraj rejestrowana zaplacisz drozej to fakt, ale dostarczy GLS, tak kurier GLS, poczta krolewska od mniej wiecej 2 lat ma podpisana umowe na dostarczanie przesylek UK-worldwide

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

ginące paczki z UK

Niestety ze złodzejami na PP nie da się walczyć 😞

tylko pilnować dostaw- a jak towar nie dotrze, odzyskiwać zaiwestowane pieniądze przez Paypal

Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź