23-04-2010 13:38
25-06-2010 11:04
04-07-2011 10:28
Witam
Mam problem z licytacją w niemczech.
dokonałem dwóch zakupów, a teraz nie mogę kontynłować kolejnych.
Pokazuje się taki oto zapis.
Aby zapewnic bezpieczenstwo transakcji kupna i sprzedazy w serwisie eBay, wprowadzilismy ograniczenie liczby przedmiotów, jakie jednorazowo moze kupic lub sprzedac uzytkownik za pomoca jednego konta. To ograniczenie moze zmieniac sie wraz z uplywem czasu i jest okreslane w oparciu o Twoje dotychczasowe dzialania w naszym serwisie i ich ogólny wynik.
W tej chwili Twoje konto napotkalo ograniczenie mozliwosci licytowania i kupowania, mozesz jednak podniesc ten limit, jesli przejdziesz dodatkowa weryfikacje. Dziekujemy za zrozumienie.
Proszę o pomomoc co mam zrobić
Pozdrawiam
18-04-2014 22:42
DEBILJADA EBAYU. To samo mnie dzisiaj spotkało.
"W tej chwili Twoje konto napotkalo ograniczenie mozliwosci licytowania i kupowania, mozesz jednak podniesc ten limit, jesli przejdziesz dodatkowa weryfikacje. Dziekujemy za zrozumienie."
A jak ktoś nie ma karty kredytowej ? Ja nie mam i nie zamierzam mieć. Za zakupy zawsze płacę przez paypal, a nie jakieś kretyńskie karty kredytowe. Chciałem licytować kilka przedmiotów aby opłacała mi się wysyłka, a przy drugim przedmiocie wywaliło komunikat. Wcześniej licytowałem i było wszystko OK, a teraz jakieś debilne weryfikacje dla osób TYLKO MAJĄCYCH karty kredytowe.
Głupek wymyślił i EBAY wprowadził.
DEBILJADA ROKU 2014