Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Sprzedajacy chce sie wycofac z transakcji

Witamwylicytowałem na amerykanskim ebayu kurtke za 6$ ( w aukcji uczestniczło około 4 osob). Sprzedajacy przyslal mi wiadomosc ze nie moze mi jej sprzedac za tyle bo jest to poprostu smieszne i chce żebym zapłacił mu 50$. Jak wygląda ta transakcja od...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 60 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

bardzo prosze o pomoc jestem początkujący

witam choć na allegro mam dość długi staż to w ebe-ju raczkuje a więc do rzeczy napaliłem sie na dwie monety na kup teraz u niemca kupiłem i zaczeły sie problemy nie byłem zarejestrowany na pay pal jak sie zarejestrowałem już po zakupie moja wpłata n...

• 165 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Chce kupić gre z USA

WitaM!!!Chciałby kupić ta gre http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120752150294&ssPageName=STRK:MEWAX:IT koleś jest z USA i jaka wysyłke najlepiej wybrać czy dojdzie do polski żeby nie zgineła?

• 312 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaką wysyłke wybrać

Witam!!!Jestem nowy i chce kupic gre a nie wiem jaka wysyłke wybrać jaka najlepsza jest takie mam do wyboru USPS First Class Mail International USPS Priority Mail Internationa USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope

• 66 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal zarejestrował e-bay nie

Witam, kupuję na e-bayu już od kilku lat i nigdy nie spotkałam się z czymś takim. Na e-bayu nie mam śladu transakcji, a na PayPalu jest zarejestrowana moja płatność (dostałam również potwierdzenie na mail). O co chodzi?

• 25 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

UC zatrzymał mi paczkę z usa

Witam. urząd celny zatrzymał moją paczkę niby w celu oclenia ale wartośc deklarowana przez sprzedającego to 50$ podczas gdy kosztowała 102$ mam przedstawic dowód zakupu i co mam teraz zrobić? Jak pokażę im dowód zakupu że zapłaciłem więcej od której ...

• 88 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy mnie oszukali?

cześć wszystkim. jestem nowa na ebayu,więc proszę o pomoc. kupiłam przedmiot ze stanów, ściągnęło mi z paypala 98$, ale w historii na moim koncie na ebayu nie ma żadnego info, że coś kupiłam, konto puste - jakby było tam zero ruchów. czy nie powinna ...

• 66 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

eBay UK i brak linków KUPOWANIE, KUPIONE

Witam Kilka tygodni temu tego problemu nie było, teraz nie wiem czy coś kliknołem (wątpliwe) czy to błąd, czy świadome działanie eBay, a dokładnie, nie mam po zalogowaniu na eBay UK (pisze polskie nazwy) w Podsumowaniu -> Kupowanie linków KUPOWANIE i...

• 63 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłki zza granicy do Polski

Witam Jestem po pierwszych zakupach na ebay. Kupiłem trzy płyty CD. Jedną w USA i dwie w UK. Otrzymałem już jedną płytę z UK. Wygląda na to, że mam na razie szczęście. Wcześniej nie czytałem forum i nie pomyślałem, że zagraniczni nie wysyłają domyśln...

• 258 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy zgłosić na policję?

Witam, mam problem ze sprzedajacym z Anglii. Kupiłam rośliny na kilku aukcjach za kwotę prawie 80 GB. Pierwsza przesyłka niby zaginęła, dwie kolejne też, przekroczyłam termin zgłoszenia do PayPal'a. Poprosiłam sprzedającego o przesłanie potwierdzenia...

• 42 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal czy zawsze chroni ???

Witam, Chciałem zakupić od pewnego czlowieka z anglii kilkanaście par obuwia. Zaproponowałem paypal sprzedawca się zgodził. Transakcja nie odbywa się na aukcji ebayu czy w związku z tym mam jakąs ochron, czy w przypadku oszustwa mogę liczyć na zwrot ...

• 64 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań