Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! sprzedawca nie chcę anulować zakupu co robić?

Witam.Na ebay.co.uk kupiłam czasopismo poprosiłam sprzedawcę o zdjęcia . Oczywiście otrzymałam je zbyt póżno ,gazete kupiłam. Okazało sie że ją mam. Od razu chciałam anulować zakup ale sprzedawcę nie chce się zgodzić PROSZE POMOCY!!! CO robić?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1252 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka z USA a opłaty importowe

Witam serdecznie,kupiłam ostatnio 3 przedmioty z USA. Koszty przesyłki jak i opłata importowa były dosyć wysokie. Dostałam fakturę od firmy zupełnie błędną, ale nie to jest moim problemem. Moja księgowa potrzebuje dokumenty celne do wciągnięcia tej k...

alibaba i aliekspres

WITAM.Chciałbym rozpocząc sprzedaż w małym sklepie na ebayu.Nie wiem do konca jak to wszysko działa.Widze ze dużo aukcji ma opcje "free shipping"" lub "fast & free" . Czy jest możliwość aby przedmioty z Alibaba com wystawic na aukcji eby a dopiero gd...

• 315 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pośrednik do zakupu na ebay.co.uk

Witam, Poszukuję pośrednika do zakupu na eBay.co.uk (sprzedający na udostępnia oferty kupującym z zagranicy) zamieszkałego na terenie Wielkiej Brytanii i posiadającego konto eBay zarejestrowane na adres w UK. Przedmiotem transakcji byłoby około 20 pa...

• 1213 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiany w zasadach Global Shipping Program?

Witam wszystkich w nowym roku. Mam pytanie odnośnie GSP. Czy ktoś ostatnio z niego korzystał podczas zakupów? Pytam, ponieważ zauważyłem, iż Ebay nie pobiera już opłat celnych z góry, tak przynajmniej wynika z braku tego elementu w opisach ofert. Kie...

• 682 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupy w Funtach Brytyjskich -

Mam pytanie odnośnie zakupów w GBP. Mam kartę walutową Alior Kantor w Funtach. Zrobiłem zakupy podałem numer karty, ale pobrało więcej niż za zakupy  nastąpiło pewnie jakieś przewalutowanie. Na Amazonie przykładowo kupując i wybierając kartę mam opc...

• 675 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z przesyłkami z USA i Chin

Witam. 17.01.17 dokonałem dwóch zakupów, za niewielkie kwoty, u sprzedawców znajdująchych się w USA i Chinach.Sprzedawca z USA wysłał mój zakup USPS First Class Mail International / First Class Package International Service - zdaje sobię sprawę z teg...

• 3564 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka z USA - jak ją zlokalizować ?

Paczka wysłana jako Priority Mail Inter. z USA - wysłana 16.01. Ostatni sygnał jest z 24.01 z Turcji, skąd została nadana do kraju docelowego. I od tej pory cisza, na stronie PP żadnej informacji, że dotarła do PL.Sprowadzam towar regularnie, wiem, ż...

• 2270 Wyświetlenia
  • 12 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak się skontaktować ze służbą celną?

Witam, nieco ponad dwa tygodnie temu wysłano do mnie paczkę z USA, laptopa za pośrednictwem usps. W śledzeniu paczki jest napisane że dotarła ona 22 maja do Polski, i żadnych nowych informacji nie ma. Dzwoniłem na pocztę ale tam nie ma jeszcze żadnej...

• 25202 Wyświetlenia
  • 24 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

przesyłka z usa First Class International (R)

z tego co wiem jest to przesyłka ekonomiczna ale czy jest rejestrowana/ nierejestrowana czy tak jak wyczytałem w internecie jest rejestrowana, ale tylko w granicach usa, a jak dojdzie do pl jest to zwykla przesyłka, Na stronie usps są 4 wpisy, a jak ...

• 1384 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zakup w UK

WitamJestem nowym użytkownikiem i mam takie pytanie bo chcę kupowac różne drobnostki na ebay.co.uk z adresem doręczenia w UK ale jak chcę kupić na ebay.pl to po przeliczeniu oczywiście zapłaty na zł pojawia mi się kwota za wysyłkę do polski a nie do ...

• 280 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań