anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W jakim czasie trzeba zapłacić za kupiony przedmiot ?

Nabyłem przedmiot jako nowy z włoch. Parę godzin po kliknięcu okazało się iż istnieje wielkie prawdopodobieństwo że to co nabyłem nie jest nowe, wręcz przeciwnie..... Na pytanie skierowane do sprzedającego czy jest to nowe tak jak w opisie odpowiada nie jasno (brak twierdzącej, jednoznacznej odpowiedz lub brak jakichkolwiek wiadomości).

W takim przypadku ile mam czasu na dokonanie zapłaty lub wycofania się z tranzakcji.

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
2 ZAAKCEPTOWANYCH ROZWIĄZAŃ ()

Zaakceptowane rozwiązania

Jezeli jest tak jak mowisz  i nie jestes pewny to cancel ta tranzakcje

Jezeli chcesz kupic to poczytaj ile dni daje sprzedawca na zaplate..Zawsze jest dobrze zaplacic jak najszybciej ale serwis Ebay daje chyba ( nie jestem pewny w 100%) 48 godzin jezeli sprzedawca nic nie napisze o platnosci

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

zrob tak, że wyslij mu wiadomosc z poziomu aukcji, ze rezygnujesz z przedmiotu, wtedy sprzedawca otworzy spor o zwrot prowizji, Ty to potwierdzisz i finito

czas na dokonanie platnosci jest jak najszybciej do max 4 dni, po tym czasie sprzedawca juz moze otworzyc spor o zalegla platnosc za przedmiot, chyba ze ma wlaczonego asystenta ds zaleglej platnosci wtedy ten termin przedluza sie do 30 dni, po 30 dniach ebay wysyla przypomnienie o zaplacie i jeszcze masz kolejne 4 dni na zaplate. Jesli nie zaplacisz za przedmiot wtedy na Twoim koncie jest zalegla platnosc za przedmiot

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

Jezeli jest tak jak mowisz  i nie jestes pewny to cancel ta tranzakcje

Jezeli chcesz kupic to poczytaj ile dni daje sprzedawca na zaplate..Zawsze jest dobrze zaplacic jak najszybciej ale serwis Ebay daje chyba ( nie jestem pewny w 100%) 48 godzin jezeli sprzedawca nic nie napisze o platnosci

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

zrob tak, że wyslij mu wiadomosc z poziomu aukcji, ze rezygnujesz z przedmiotu, wtedy sprzedawca otworzy spor o zwrot prowizji, Ty to potwierdzisz i finito

czas na dokonanie platnosci jest jak najszybciej do max 4 dni, po tym czasie sprzedawca juz moze otworzyc spor o zalegla platnosc za przedmiot, chyba ze ma wlaczonego asystenta ds zaleglej platnosci wtedy ten termin przedluza sie do 30 dni, po 30 dniach ebay wysyla przypomnienie o zaplacie i jeszcze masz kolejne 4 dni na zaplate. Jesli nie zaplacisz za przedmiot wtedy na Twoim koncie jest zalegla platnosc za przedmiot

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Dziękuję za jakże cenną ponoc. Pozdrawiam Emotikon: Szczęśliwy

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź