Przesyłka z USA, USPS

Witam.

Mam pytanko. Czy może ktoś wywnioskować z załączonego obrazka, czy przesyłka została już wysłana do Polski, oraz kiedy +/- można się jej spodziewać ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Wiadomość 1 z 6
ostatnia odpowiedź
5 ODPOW. 5

Przesyłka z USA, USPS

Kupiles w Global Shipping Program dlatego sprzedajacy wyslal ja do centrum wysylkowego ktorym zajmuje sie juz inna firma-

Twoja paczke nie jest powiedziane ze wysla przez USPS. Powonienes dostac teoretycznie email do sledzenia Zapytaj kupujacego moze on dowie sie czegos wiecej  Paczka powinna dojsc ale pamietaj ze masz 45 dni na reklamacje.Jezeli nie dostaniesz jej do konca lutego to zadzwon do PayPal i zrob spor ze nie distales paczki

Tyle Tobie moge pomoc bo nie ty pierwszy masz problemy ze sledzeniem paczek po opuszczeniu US.Jak dostaniesz jakis tracking to go wpisz  tutaj moze jakos pomoxemy

Wiadomość 2 z 6
ostatnia odpowiedź

Przesyłka z USA, USPS

Wielkie dzięki za info 🙂

Sprzedający zaraz po nadaniu przesyłki wysłał mi na maila tracking, (  9114901159818057933420  ) ale z tego co widzę, to obejmuje on chyba tylko USA ...

Wiadomość 3 z 6
ostatnia odpowiedź

Przesyłka z USA, USPS

Ten tracking to jest tak jak piszesz. Tylko US

Tutaj podam tobie link gdybys dostal tracking number zaczynajacy sie od UPAAA

http://community.ebay.pl/t5/Kupowanie-za-granic%C4%85/Status-w-order-details-zakupy-z-USA/m-p/55531

Wiadomość 4 z 6
ostatnia odpowiedź

Przesyłka z USA, USPS

Dostałem maila z "nowym" trackingiem, ale nie mam pojęcia na jakiej stronie sprawdzić, gdzie aktualnie jest przesyłka ...

"Szacowany czas dostawy: Śr. 29 sty. - Pt. 7 lut. Numer przesyłki: UPBAA000000003100321"

Wiadomość 5 z 6
ostatnia odpowiedź

Przesyłka z USA, USPS

Dziś przyszła przesyłka. Dostarczona przez DHL

Szczegóły :

In Transit with Destination Carrier

Feb-13-14, 05:11 AM

Feb-12-14, 20:48 PM

Feb-12-14, 15:11 PM