anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Płatność poprzez Paypal. Nie rozumiem.

Mam na koncie Paypal właściwą kwotę pieniędzy, tyle ile potrzeba za dany produkt (a nawet więcej). Konto jest powiązane z Ebayem (i na odwrót). Mimo tego kiedy kilkam na "zapłać teraz" przy produkcie nie wyświetla mi się nic w rodzaju "użyj salda konta Paypal", jedynie "powiąż kartę" i "dodaj środki". Czy komputer nie widzi że te środki już tam są? Korzystam z Ebaya i Paypala po raz pierwszy więc najpewniej po prostu czegoś nie wiem, tylko właśnie czego?

Czy problem tkwi w niepowiązaniu karty? Czy każdy musi doczepić numer karty do konta paypal koniecznie (i nie wystarczy przelanie pieniędzy z konta bankowego)?

Czy też chodzi o waluty i o to że produkt który chcę kupić jest w funtach, a ja mam na Paypal złotówki? Czy trzeba w jakiś sposób je zamieniać przed zakupem i czy wtedy opcje wyświetlające się po kliknięciu "zapłać" umożliwią mi wreszcie sfinalizowanie zakupu?

Proszę o pomoc, bo nie wiem co dalej robić.

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

Co probujesz kupic ? Daj numer przedmiotu. Moze sprzedaca cos ustawil ze nie pozwala ci zaplacic. Konto PP rozumiem ze zweryfikowane tez masz ?

https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=VK6ySk7LPQSJCByfyQ9PyH6dn3G5XG3b5TyGrR9VJprhbD...

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

Nie, nie robiłam niczego w rodzaju osobnego potwierdzania, pierwszą rzeczą jaką zrobiłam po rejerestracji na paypalu było przelanie tam pieniędzy i sądziłam że skoro da się w ogóle to wykonać to wszystko jest okej.

A co do linku który podałeś "W sekcji Rachunki bankowe kliknij łącze Niepotwierdzony. Kliknij przycisk Potwierdź." to ja w sekcji "rachunki bankowe" wcale nie mam "niepotwierdzony", mam "dodaj mój bank". Trzeba dodać?

Jeśli ta informacja jest komukowlwiek przydatna to kupuję to:

http://www.ebay.pl/itm/330855108468?var=540131565663&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2...

Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź