anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niemcy nie wysłali książki - jak złożyć reklamację?

Nie wysłali jednej z książek, chcę złożyć reklamację, ale nie mogę, bo "ponieważ kupiłem to na ebayu niemieckim, musisz tam złożyć reklamację".

Problem w tym, że nie mogę złożyć reklamacji bo nie mogę się w ogóle na niemieckiego ebaya zalogować. Spróbowałem się więc dodatkowo zarejestrować na niemieckiego ebaya, ale zarejestrować się też nie mogę, bo nick jest już zajęty (wiadomo, że chcę mieć takiego samego nicka, jak nick na polskim ebayu, żeby było wiadomo o co chodzi).

Jak złożyć tę reklamację, zanim minie termin na zgłoszenie oszustwa??
Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

Dodam, że płatności za tę drugą książkę dokonałem nie poprzez PayPal, ale poprzez przelew (w przypadku obu książek dostałem potwierdzenie "Dziękujemy za dokonanie płatności").
Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

polecam strone http://pages.ebay.pl/help/buy/betterbuyer.html ... Czy użytkownicy eBay.pl mogą kupować w zagranicznych serwisach eBay?
przy pomocy swojej nazwy uzytkownika mozna sie logowac na wszystkich ebayach a reklamacje zglaszasz tam, gdzie kupiles czyli ebay.de.
stad wniosek, ze nie mozesz miec roznych kont o takiej samej nazwie na roznych ebayach a nawet jesli byloby to mozliwe, to kupiles na konto zarejestrowane tutaj i z niego musisz zglosic reklamacje a nie z jakiegos innego bo na nim nie znajdziesz tego zakupu
Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź