anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie dostałem przedmiotu a minął szmat czasu...

calvadosx
Użytkownik
No właśnie. Z natury jestem cierpliwy i czekałem na zakupiony przedmiot w uk ok półtora miesiąca. Kupiłem tam sporo i z tego co pamiętam na przesyłki czekałem najwyżej 3 tygodnie a tu już 6! Sprzedawca w połowie tego okresu zapewniał że wysłał i jakby co zrefunduje mi zakup. Tyle że od tamtego czasu przestał się odzywać a ja spóźniłem się o 1 dzień z wniesieniem sporu do paypala tzn 46. Spór został więc automatycznie zamknięty. Jakie mam szanse odzyskania pieniędzy, prócz wystawieniem negatywa? Sprzedawca ma dużo komentarzy i jest raczej z tego co widze w porządku. Pytałem się jego o dowód wysyłki i jej opcję co by ewentualnie pomogłoby mi może w jej znalezieniu. Niestety bez odzewu. Nie twierdzę że to oszust i złodziej bo przesyłka mogła zaginąć lub została ukradziona ale brak współpracy z jego strony mi nie pomaga. Przedmiot nie był jakoś strasznie wartościowy i dla typowego złodzieja nie powinien mieć znaczenia. Co mi proponujecie zrobić?
Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

napisz do niego ze mu wystawisz negatyw i minimalne oceny za wystylke, pakowanie itd

Moze sie przestraszy. Tylko to ci zostalo
Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

na wystawienie komentarza masz tylko 60 dni, jeśli kupiłeś 15 maja masz czas do 14 lipca

i tak jesteś cierpliwy ja kupuję głównie z UK to czekam max 14 dni roboczych, a potem otwieram spór

przesyłki rejestrowane wysyłane przez RM to Signed for i Airsure
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź