anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakie podjąć działania w sporze o niedostarczony przedmiot?

Witam! Jak wygląda problem - czekałem przeszło miesiąc na towar z Chin, który nie doszedł do dziś. Otworzyłem spór i po kilku dniach negocjacji sprzedawca odpowiedział, że wysyła zamiennik.

I teraz nie wiem, jakie działania mam podjąć. Na towar muszę czekać co najmniej kolejny miesiąć, a spór zostanie zamknięty z automatu 15 sierpnia. A co jeśli zamiennik też nie dojdzie?

Dzięki za rady!

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania

Dot.: Jakie podjąć działania w sporze o niedostarczony przedmiot?

przed 14 sierpnia eskaluj spor do rangi roszczenia i nie zamykaj dopoki nie otrzymasz przedmiotu.

Jesli otrzymasz zwrot naleznosci a pozniej dotrze przedmiot to po prostu zaplacisz sprzedawcy przez Paypal to co ci oddal Ebay.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

przed 14 sierpnia eskaluj spor do rangi roszczenia i nie zamykaj dopoki nie otrzymasz przedmiotu.

Jesli otrzymasz zwrot naleznosci a pozniej dotrze przedmiot to po prostu zaplacisz sprzedawcy przez Paypal to co ci oddal Ebay.

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

Witam mam pytanie w 2012 zakupilem koszulke w stanach zapłacilem i czekam dostałem od sprzedajacego numer przesylki do sledzenia lecz poza port w stanach paczka nie wyszla teraz sprzedajacy nie odpowiada na moje maile zero kontaktu ,poradzcie co mam zrobic krok po kroku zeby dostac cokolwiek kase lub przesylke 

Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź