20-09-2020 11:21
29-09-2020 19:06
Kurier PocZty Polskiej na moje ulicy w Piasecznie jest SUPER 🙂
do listonosza od listów poleconych w Warszawie z Poczty nr 121 - jest IDEALNY i lepszego nie trzeba ...
DPD kurier w Piasecznie w 100%ok
Inpost Paczkomaty - polecam w 100%
NATOMIAST ..
zatrudfnieni Ukraincy w róznych firmach (UPS, GLS różni kurierzy Poczty Polskiej z sortowni warszawskiej do dostarczania PACZEK ) jeśli chodzi o warszawski adres idą do pierwszego domofonu - NIE SPRawdzają CZY WOGÓLE DODZWONIĄ SIE NA DANY LOKAL(blok ma 2 cześci)
- daja status "adresat nieobecny" i jak się nie zobaczy to nawet PÓJDZIE ZWROT ZAGRANICĘ (...)
albo odbiór na anolpolu(Praga = zadupie -----> idealny odbiór dla Mokotowa czy Piaseczna...
- bardzo czesto mają podany nr Komókowy ale i tak NIE ZADZWONIĄ
wiec PODSUMOWUJAC
MOŻNA RÓŻNIE TRAFIĆ
17-10-2020 18:08
DPD to niekompetentna firma która przywłaszcza sobie przesyłki na podstawie rzekomo "niekompletnego adresu" na liście przewozowym, a ich kurierzy mają ograniczoną inteligencję i nie potrafia przeczytać wydrukowanego adresu naklejonego w dwu miejscach na przesyłce.
Również w obsłudze pracują osoby, które albo celowo wprowadzają w bład, albo są ograniczone umysłowo, ile razy pisałam, otrzymywałam informację, abym zgłosiła się do Poczty Polskiej.
Przesyłka do mnie nie dotarła, do nadawcy również nie wróciła.
Odradzam korzystanie z usług DPD.
11-12-2020 17:36
12-12-2020 13:43
Hej ludziki kto dostarcza paczki Hermes bo zaraz mnie szlag trafi.
Laska wysłała mi paczkę z Niemiec nie podając pełego adresu oraz telefonu komórkowego. Pisze do Hermesa a oni w odpowiedzi piszą, że nie zmieniają adresu, paczka wróci do nadawcy i tyle...
Kto przejmuje te paczki? DPD nie ma bo dzwoniłam.
14-12-2020 16:29