Witam,
Jestem nowym użytkownikiem ebay i muszę kupić niedrogi(300zł) towar z Azji. I mam dwa związane z tym pytania.
Pierwszym z nich jest pytanie, czy bez weryfikacji mojego konta(chyba nie jest koniecznością?), mogę dokonać takiego zakupu? Nie zalezy mi na wystawianiu przedmiotu,
zakupach na szeroką skalę, tylko na jednorazowym zakupie. Konto bankowe z powodzeniem połączyłem z kontem PayPal.
Drugie pytanie dotyczy formy płatności - na zagranicznej aukcji zaznaczoną jedyną opcją zapłaty jest PayPal - ok, to jest jasne, ale
widnieje tam znaczek leżących obok siebie kart mastercard i visa - czy to oznacza, że można płacić przez PayPal, ale
tylko kartą kredytową? Ja takowej nie posiadam i nie wiem czy mogę płacić normalnie dzięki mojemu połączeniu konta bankowego z PayPal?
Pisałem do gościa, ale cisza w eterze(może angielskiego nie zna?) Czy po zakupie "kup teraz" sprzedawca ma od razu moje dane do wysyłki z ustawień
konta czy muszę mu napisać adres i wysłać mailem?
Zapewne proste pytania, ale nie mogę sobie pozwolić na kłopoty z transakcją, gdyż bardzo zależy mi na czasie.
Będę wdzięczny za każdą pomoc.