10-01-2014 09:20 – ostatnio edytowany 10-01-2014 10:53 przez mariola.c
Witam.
Może ktoś będzie mądry i odpowie mi na nurtujące mnie pytanie.
jak to możliwe że wystawione negatywne komentarze użytkownikom zostały usunięte w całości, dodam że nie było tam wulgaryzmów.
z pierwszym cwaniaczkiem - zarzuciłem mu nie uczciwość po wystawieniu komentarza nagle oddał pieniądze , a za 20 minut już miał usunięty komentarz.
z drugim - wysłał mi przedmiot który miał być nowy - dojechał do mnie uszkodzony napisałem nie odpisał , wystawiłem negatywny komentarz o bardzo kultularnej treści " Przedmiot doszedł uszkodzony , reszta pozytywnie"
Też został usunięty....
To już jest śmieszne - wychodzi na to że mogą nas uszukiwać itp , i żadna kara ich nie spotka nawet w postacji Negatywnej opini.
Pozdrawiam
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
10-01-2014 23:20
Ja miałam podobnie,
kupiłam głośniki na ebay.co.uk, ale po otrzymaniu ich miały "uszkodzenia formiru" na drewnianej obudowie (specjalista stwierdził że towar nie uległ uszkodzeniu w transporcie) odzyskałam po miesiącu "walki" na paypalu otrzymałam zwrot cześci kasy ALE chciłam otrzymac towar "w stanie idealnym" o którym zapełniał mnie sprzedawca przed kupnem i po zakupie,
wystwiłam komentarz negatywny - ostrzegawczy i został usuniety - obsługa ebay PL przywracała komentarz -> UK go usuwała, usuneli i nie WYJAŚNILI dlaczego komentarz ZNIKNĄŁ
gość wystawiał elektronikę i chciałam ostrzec potencjalnych kupujacych o RACZEJ ODBIORZE OSOBISTYM a nie zakupie na odległość nie mówimy tu o 5 złotych 😕 a o 10tys złotych
10-01-2014 10:36
wiecej info kiedy ebay moze usunac opinie
10-01-2014 23:20
Ja miałam podobnie,
kupiłam głośniki na ebay.co.uk, ale po otrzymaniu ich miały "uszkodzenia formiru" na drewnianej obudowie (specjalista stwierdził że towar nie uległ uszkodzeniu w transporcie) odzyskałam po miesiącu "walki" na paypalu otrzymałam zwrot cześci kasy ALE chciłam otrzymac towar "w stanie idealnym" o którym zapełniał mnie sprzedawca przed kupnem i po zakupie,
wystwiłam komentarz negatywny - ostrzegawczy i został usuniety - obsługa ebay PL przywracała komentarz -> UK go usuwała, usuneli i nie WYJAŚNILI dlaczego komentarz ZNIKNĄŁ
gość wystawiał elektronikę i chciałam ostrzec potencjalnych kupujacych o RACZEJ ODBIORZE OSOBISTYM a nie zakupie na odległość nie mówimy tu o 5 złotych 😕 a o 10tys złotych
18-01-2014 00:55
No właśnie ...
I gdzie tu sprawiedliwość ?
Jak nie nasza obsługa usuwa bo niby są nie kultularne , to usuwają inni ... eh...
Mam nauczkę teraz mam stałych kontrahentów i tylko od nich biore przynajmniej mam pewność że dostanę pełnowartościowy towar.