problem z sprzedajacym

Witam

szybko wytlumacze moj problem

moje pare krokow co zrobilem

1.kupilem przedmiot

2.sprzedajacy wyslal przedmiot ale go nie otrzymalem

3.mowil ze wyslal podal numer przesylki

4.okazalo sie ze przedmiot wrocil do sprzedajacego z nie wiadomych przyczyn i sprzedajacy nie poinformowal mnie o tym

5.napisalem na sprawie ktora otworzylem informacje z poczty

6.nie zrozumialem i zamknalem spor gdyz zauwazylem informacje ze do 24 marca zostanie mi przyznany pelny zwrot a ja nadal nie widze pieniedzy ,powtarzam zamknalem spor nie wiem czemu ale mi sie wydaje ze za szybko

Prosze o pomoc co teraz zrobic

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

problem z sprzedajacym

Teraz to już nic nie zrobisz, raz otwartego sporu nie można ponownie otworzyć, możesz tylko wystawić odpowiedni komentarz, innego niż pozytyw nie otrzymasz

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

problem z sprzedajacym

Żeby to pytał jakiś świeżak ale zielona gwiazdka strzela takie byki...

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

problem z sprzedajacym

606737714
Użytkownik

Czasem takie jaja są po jakimś czasie dopiero . Tu to chyba nie powinno dziwić. Ja na all..o pierwszą tranzakcję co miałem to już miałem "wałek" bo drukarkę laserową kupiłem od laika (według opisu) a odebrałem ją osobiście ...z serwisu drukarek.

Tak czy inaczej jak spór zamknięty to (_Y_) .

Mnie zastanawia że przesyłka wróciła do sprzedającego . Według mnie to nawet nie raczył jej wysłać. Tak się dzieje z niektórymi chińskimi sprzedającymi. Po czym to wnoszę ? Ano miałem już kilka takich przypadków. Nie wiem po kiego oni tak przedłużają? Proponują ponowną wysyłkę lub zwrot kasy. Ja zawsze wybieram ponowne wysłanie bo nie po to szukam a potem kupuję by sobie po miesiącu czekania odpuścić.

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź