anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

prośba o pomoc - kupiłam podróbkę tuszu co moge zrobić w tej sprawie nie mam doświadczenia

witam proszę o pomoc - kupiłam podróbę i nie bardzo wiem jak się zachować pierwszy raz jestem na ebay oczywiscie nie wierze w zwrot pieniążków , ale chodzi o zasady jak mam wystawic  MEGA negatywa (w języku angielskim na dodatek) 

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

prośba o pomoc - kupiłam podróbkę tuszu co moge zrobić w tej sprawie nie mam doświadczenia

oczywiscie nie wierze w zwrot pieniążków

a skąd taka pewność? spoko, odrzyskasz tylko musisz otworzyć spór na paypalu w ciągu 45 dni od momentu kliknięcia kup teraz

nie wiem o którego sprzedawcy czy u tego co kupiłaś 24 września to ostateczny termin upływa 7 listopada, u tego co kupiłaś 29 września 12 listopada czy i tego co kupiłaś 22 września to upływa 5 listopada i to jest jeszcze liczone o której nastąpił zakup

a robisz to tak logujesz się na paypalu wchodzisz w szczegóły tego przedmiotu co kupiłaś nast. zjeżdzasz belką w dół i na samym dole masz aktywny link, a dalej system podpowie co dalej 😉

opinię możesz napisać i po polsku, nie ma znaczenia w jakim języku to napiszesz :), tylko jest ograniczony czas 60 dni, również jest liczony od momentu kliknięcia kup teraz

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź