Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Szata graficzna sklepu

Witam, wykupiłem tutaj Basic Shop, który oferuje załorzenie własnego sklepu i wybrania dla niego gotowych skórek, mam przygotowaną własną, ale nie moge znaleść miejsca w które wkleje własny kod HTML. Cały dzień straciłem na poszukiwaniach, proszę o p...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 83 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Błąd SYSTEMU opinii i 0 pomocy od pracowników ebay

Witam Mam 9 pozytywów a system licz mi że mam 10 opinii w tym jeden negatyw ! Sprawę pierwszy raz zgłosiłem jakieś 5 dni przed świętami Bożego Narodzenia i do dziś po ok 4-5 przypomnieniach zero pomocy tylko, że sprawa zostanie przekazana działowi te...

• 55 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie widać mojej aukcji.

Witam. Niecałe 2h temu wystawiłem przedmiot na ebay.pl. Niestety nie widzę aukcji w wynikach wyszukiwania ani w moim profilu (komunikat: Obecnie nie masz żadnych przedmiotów na sprzedaż). Swoją aukcję widzę tylko w Mój Ebay->Sprzedawane. Czy aukcję p...

• 209 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przecież to szału można dostać...

No i kolejna aukcja poszła, 4 z rzędu ( zablokowałem możliwosc kupowania przez userów z małą liczbą komentarzy i w ogóle) brak kontaktu z kupującym, kupujący zarejestrowany kilka dni temu, zero komentarzy (w ustawieniach mam takich zablkowanych). Zam...

Mam problem z wystawieniem aukcji

Witam serdecznie Mam zakończonych 7 aukcji wystawionych "normalnie" . Założyłem sklep, skonfigurowałem, chciałbym teraz te zakończone aukcje wystawić w sklepie. Co muszę zrobić bo nie mogę znaleźć opcji w stylu " wystaw ponownie w sklepie" dzięki za ...

• 79 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

cennik dostawy

Dzień dobry, jestem początkujący na ebay ciagłe zmiany alle skłoniły mnie do zapoznania się z tym serwisem;) Mam takie pytanie czy jest tutaj możliwość ustawienia cenników dostawy dla róznych form wysyłki (ekonomicny, priorytet, pobranie; kurier) Poz...

• 1718 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wstawieniem zdjęć do aukcji

Witam Chciałem wystawić aukcję,ale mam problem z wstawieniem zdjęć.Chciałbym aby na aukcji zdjęcia przedmiotu wyświetlały mi się pod opisem aukcji,ale nie moge dojść do tego,jak to zrobić.Kiedys tak sobie z tym próbowałem (treningowo) i udało mi się ...

• 617 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

DLACZEGO ZNIKŁO MI OK 500 AUKCJI ????

Dlaczego znikło mi z ''aktywnych '' okolo 500 aukcji w ostatnim czasie.. Bez żadnej informacji , bez mojej winy , dlaczego nasza praca przy wystawianiu aukcji jest zaprzepaszczona i nie szanowana przez EBAY. Czy im nie zależy na polskich sprzedawcach...

• 328 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Naliczanie sprzedanych artykułów

Witam, Mam takie dosyć banalne pytanie, zauważyłem że na nie których aukcjach sprzedający ma wystawione zaużmy 10 produktów z tego 5 sprzedanych, wchodzac w sprzedane artykuły widnieje data np. tzy miesiące wstecz a jak wiemy aukcjia może trwać najdł...

• 82 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Automatyczne wznawianie aukcji

Witam, Proszę o informację jak automatycznie wznowić aukcję na której są już sprzedane przedmioty tak aby zachowały się i były widoczne sprzedane oferty. Trzeba skorzystać z preferencji automatyzacji? Pozdrawiam

• 1146 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z niemieckim ebayem. Prosze o pomoc

Witam Mam zalozone na firme konto na ebayu niemieckim. Próbuje wystawic aukcje, na końcu dochodze do etapu sprawdz swoje dane, wszystkie dane sie zgadzają wiec klikam dalej i wyskakuje komunikat wprowadz poprawne imie i nazwisko. Imie i nazwisko ktor...

• 62 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań