Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

wystawianie produktów

W jaki sposób mogę ustawić cennik do ofert? Chce dodać kuriera DPDAlbo inaczej w jaki sposób skontaktować się z ebay ?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 209 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż z chin, pobieranie VAT

Cześć Zauważyłem że ebay pobiera czasem podatek VAT 23%. Czy wie ktoś może jak wygląda teraz sprzedaż powiedzmy wysyłki z Chin do klienta w UE - jeśli w cenie za przedmiot VAT jest już opłacony. Czy ebay w takim przypadku pobiera jeszcze raz podatek ...

• 333 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Nikt nie wie gdzie jest przesyłka

Dzień dobry,zamówiłem z UK antyczną szafkę 24 października, do tej pory ona do mnie nie dotarła. W międzyczasie zgłosiłem sprawę do ebay ale przegapiłam czas i sprawa mam status zamkniete. Według danych ze śledzenia przesyłki, krąży ona z Polski do U...

• 387 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Karta Kredytowa - trzeba dodawać do konta?

Witam wreszcie udalo mi sie zweryfikowac/zaktualizowac konto bankowe. Jest jeszcze opcja dodania karty kredytowej - czy trzeba to robic gdy na ebayu tylko sprzedaje? Niby pisze ze potrzebne do oplat od sprzedazy ale ebay juz od jakiegos czasu odciaga...

• 464 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak zamieścić ogłoszenie na polskim ebey?

Dzieńdobry Team ebey jak można się ogłosić na Polskim ebey?Ponieważ mieszkam w Niemczech I chcę podjąć pracę w Polsce w zamian z zakwaterowaniem.Z Uszanowaniem Wioletta

• 248 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze sprzedażą

Cześć, dostałem informację, że na moich ofertach ni da się nic kupić. Pomimo dostępności towaru(aktualnie 2 testowe oferty) klienci przy próbie zakupu dostają komunikat:"Niestety ten przedmiot nie jest w tej chwili dostępny u tego sprzedawcy. Przepra...

marmlo_2_0-1706612624052.png
  • 219 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Weryfikacja

Cześć,Powiedzcie mi proszę, jak zweryfikować konto bankowe (tak wiem, trzeba wysłać wyciąg bankowy) jeśli wysyłany jest wyciąg w formie PDF prosto z banku (zero zmian) a mimo to weryfikacja jest odrzucana?

• 834 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Śmierć właściciela konta

Witam. Sytuacja jak w temacie , tata handlował na eBay i nagle zmarł. Czy jest szansa jako córka żebym mogła ustawić własne konta bankowe i zmienić wszystko żeby było jako moje konto i zachować wszystkie aukcje i komentarze ? Dziękuję za ewentualne o...

• 403 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

drugi numer telefonu do logowania

Witamczy jest mozliwosc dodania drugiego numeru telefonu, na ktory przychodzi sms do zalogowania? Tak zeby dwie osoby mogly niezaleznie korzystac z danego konta? Ewentualnie jak inaczej mozna ten problem rozwiazac?

• 206 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problemy z dodawaniem ofert

WitamJestem tu od niedawna i mam kilka problemów z dodawaniem produktu. Nie wiem jak dodać tą funkcję do oferty jak na zdjęciu. Wszystkie dostępne średnice i długości w jednym miejscu. Jest to bardzo przydatne dla kupujących

• 183 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak odnaleźć starą historię sprzedaży?

Ponad 3 miesiące temu sprzedałam pewną rzecz na ebay. Dzisiaj chciałabym wystawić ponownie kolejną sztukę tego samego przedmiotu. Niestety ta aukcja zniknęła już z mojego konta. W zakładce Sprzedane widzę tylko historię z ostatnich 90 dni. Czy to zna...

• 2072 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Wypłata środków ze sprzedaży eBay -> REVOLUT

Jako, że sprzedałem ostatnio na hamerykańskim ibeju kilka przedmiotów i kupujący zdeponowali kilka dolców na moim koncie sprzedawcy, które oczywiście ibej przekonwertował na euro po swoim dziadowskim kursie, jestem teraz ciekawy co zrobić dalej. Bo ż...

Autorzy z największą liczbą podziękowań