Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

czas płatności

Wygrałem aukcję i jeżeli sprzedawca nie podał terminu na kiedy oczekuje płatności to według zasad ebay w jakim czasie muszę dokonać płatności ???

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 403 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pomocy

Witam kupiłam na ebay w USA za 800 usd z przesyłką do POLSKI sprzedający wysłał te przedmioty do Pomerani w San Francisko i umył ręce Pomerania chce dodatkowo odemnie za przesłanie przedmiotu 100 usd .Płatność była dokonana Pay pal zgłosiłam sprawę d...

• 168 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

!!!!! sprawa 90 dni mija !!!!!! co dalej??? PILNE

!!!! PILNE!!!!!! kupilem amortyzator rowerowy za 1500 zl z niemiec. przesylka przyszla ale przedmiot okazal sie wadliwy. odeslalem celem naprawy (umowilem sie ze jesli uda się naprawić to odesle widelec jesli nie to pieniadze) teraz dobiega koniec sp...

• 75 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prośba o ocene wiarygodności

Witam Was wszystkich, chciałbym dokonać mojej pierwszej transakcji zakupu - oto link http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220747810979&ssPageName=ADME:L:LCA:PL:1123 Czy może ktoś ocenić czy sprzedawca jest wiarygodny? Pozdrawiam Karol

• 90 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pay pal

witam, zapłaciłam za coś przez paypal ale saldo na paypal mam cały czas takie samo o co chodzi? nie zeszło z konta?

• 89 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wcześniejsze konczenie aukcji

Mam pytanie co do regulaminu ebaya: czy sprzedający może zakończyc aukcje wcześniej i odwołać wszystkie oferty kiedy tylko mu się chce? (na allegro jeżeli jest złożona jakakolwiek oferta to sprzedający nie moze jej odwolać i zakończyc wcześniej aukcj...

• 197 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy to oszustwo

Witam Kupilem przedmiot, zaplacilem i ktos skasowal swoje konto. Po skasowaniu konta zniknęły szystkie dane zakupu z mojego konta. Wnioskuje ze to oszustwo. Co mozna zrobic jezeli koles jest z Polski, ebay pewnie nie chroni kupujacych?

Poczta przetrzymuje moją przesyłkę - gdzie mogę złożyć skargę?

Niedawno kupiłam sobie w US gadżet z nowego serialu, nic wartościowego, zwykła ulotka i promocyjna płytka DVD. Zależało mi na czasie, więc skorzystałam z opcji wysyłki ekspresowej, dodatkowo monitorowanej. Do tej pory takie przesyłki otrzymywałam w c...

• 6996 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak to jest z wysylkami za granice

neich mi ktos powie jak to jest z wysylkami i w ogole z komunikacja medialna z firma ebay jesli mieszkam za granica a prowadze polskie konto?????????

• 68 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

UK biders only !

Czy jest jakieś racjonalne uzasadnienie że z UK często mają takie zastrzeżenie że wysyłaja tylko na wyspie ? W zasadzie to w wiekszosci przypadków w końcu decyduja się wysłać , ale teraz jedem mi się zaparł i nie chce wysłać do Polski pomimo że wygra...

• 78 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kategorie - czesci rowerowe

Witam Mam problem poniewaz nie moge znalezc(ebay.pl) menu czesci rowerowych - wszystko w jednym "worku" Natomiast wchodze na ebay.de tam z lewej strony jest wszystko ladnie poszeregowane( np. ramy, kola, lancuchy , korby itp itd) i moge sobie wybrac ...

• 105 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Platnosc na konto bankowe i zero reakcji

Zaplacilem za kupiony przedmiot wplacajac na konto bankowe i teraz mija prawie miesiac i ani towaru, ani kasy. Czy moge ubiegac sie od banku o cofniecie tranzakcji? Prosze o szybka odpowiedz.

• 133 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak aukcja mająca zakończyć następnego dnia zniknęłą?

Witam! Znalazłem rzecz, którą koniecznie chciałem sobie sprawić, była to licytacja. Chciałem zalicytować kilka minut przed końcem, a tu figa. Rano sprawdzałem czy nikt nie podbił ceny, a wieczorem już jaukcji nie było na ebay'u. Jak to własciwie się ...

• 129 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie dostaję powiadomień!!

Pomocy, nie wiem czemu ale nie dostaje żadnych powiadomień od Ebay, czy to wygram aukcję, czy to ktoś mnie przelicytuje, w ustawieniach dotyczących powiadomień mam je ustawione na informowanie "na bieżąco" Jest jakiś sposób aby skontaktować się bezpo...

• 240 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania