Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Jak to zrobić? Zapłacenie jednej faktury

W jaki sposób zapłacić za część zamówionych rzeczy? Sprzedawca nie skasował poprzedniego zamówienia i na fakturze uwzględniłzarówno nowe jak i stare przedmioty. Pomocy, Chcę oczywiście zapłacić tylko za to co kupiłem za 2gim razem.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 190 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak usunac przedmioty z listy zakupionych i otrzymanych rzeczy?

Witam Nie wiem czy akurat tu powinnam pisać ale spróbuję.Kupiłam dla córki na ebay.ie dwie rzeczy, nie chciałabym aby córka wchodząc na ebay zobaczyła ponieważ jest to prezent urodzinowy, czy można w jakis sposób usunąć z mojego ebaya to co zostało z...

• 6120 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ebay wykasowana aukcja a sprzedane przedmioty

Witam, Jestem świeżym sprzedawcą na ebay. Wystawiłem aukcję przedmiotu z ilością 10szt. Klient kupił 3szt, zapłacił przez paypal. Ebay skasował moją aukcję i ślad po sprzedaży został mi w postaci emaila na poczcie oraz wpłaty paypal. Chcę wysłać prze...

Poszukuje dresu

Witan wszystkich serdecznie mam nadzieje ze mi ktos pomoze od kilku tygodni usiłuje znalesc dresy adidas niektorzy prubuja sprzedawac je na facebooku za ogromna cene ale ktos mi napisał ze na ebayu sa o wiele tansze ale ja niepotrafie ich znalesc bar...

• 1152 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszukana przez sprzedającego.

Kupiłam telefon przez e-bay'a poprzez Kup teraz. Cena nie wzbudziła moich podejrzeń bo nie odbiegała od ceny jakie można znaleźć na innych aukcjach (ok 2300 zł) Dobry kontakt ze sprzedającym, odpowiadał na moje pytania, konto posiadał od jakiegoś cza...

• 344 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak mogę zrezygnować z rzeczy którą mam w koszyku, ale za którą nie mogę zapłacić?

Skladajac swoje zamowienie podane bylo, ze sprzedawca akceptuje platnosc paypal, postal order lub cheque. Kiedy jednak przeszlam do formy platnosci i wybralam paypal, pokazala mi sie inf , ze niestety ten sprzedajacy nie jest w stanie otrzymac przele...

• 201 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prośba o pomoc - zostałam oszukana

Wygrałam licytacje nail printer nowa warta £ 900 , licytacja dla mnie pomyślna £ 101 ,od razu zaplacilam pay pal. Na następny dzień sprzedający zaznaczył za wysłał drukarkę . Po trzech dniach gdy do mnie nie dotarła zapytałam co sie dzieje , odpisał ...

• 372 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dziwne zachowanie strony ebay!!

Witam wszystkich przed chwilą miałem nietypową sytuację przeglądając aukcje natrafiłem na bardzo tani obiektyw który kosztuję dużo więcej niż ten, opcja kup teraz cena 12 funtów a obiektyw wart z 400 funtów. Po kliknięciu na aukcje zostałem wylogowan...

• 399 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

co jest?

utworzyłam warunki płatności,zwrotu i wysyłki jednak przy tworzeniu aukcji nie mogę ich użyć cały czas pokazuje utwórz warunki:( przez to nie mogę wystawic aukcji proszę o radę co robię źle? przyznam że to moje pierwsze kroki jeśli chodzi o ebay będe...

• 187 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie dostaję powiadomień !

Kupiłem dziś na 2 aukacjach "kup teraz" , minęły ponad 2 godziny i nie otzrymałem żadnych powiadomień, zdarza mi się to po raz pierwszy - czyżby jakaś awaria ?

• 190 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czemu ebay nie walczy o rynek

mam pytanie czemu ebay nie walczy o rynek ?? monopilista allegro robi co chce , ceny za wystawianie oraz prowizja jest nieboityczna wynosi około 6 procent to lekka przesada .

• 570 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Anulowanie transakcji

Przez moją niewiedzę zamówiłam buty. Po prostu kliknęłam kup teraz, ale nie sądziłam, że nie będzie można z tego jakoś szybko i łatwo zrezygnować. Za paczkę nie zapłaciłam i napisałam do sprzedającego Z prośbę anulowania transakcji(czekam niespokojni...

• 193 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Święto Nowego Roku w Chinach

Czu ktoś z Was z praktyki wie jak długo trwa święto Nowego Roku w Chinach?Chodzi o obszar poł-wschodi przy Singapurze.Spzredawa pinformował mnie że z powodu święta zamknął sklep, a nie odpowiada kiedy otworzy  Pozdr

• 177 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania