Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem z logowaniem

Witam Niestety musiałem założyć sobie nowe konto, bo *** z ebaya coś zwaliły. Zgodnie z zaleceniem zmieniłem hasło. Dostałem taką odpowiedź This is a courtesy message to let you know that your eBay password has been successfully changed. Nie musisz n...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1198 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy mogę na zdjęciach umieszczać adres swojego sklepu internetowego?

Witajcie. Zauważyłem, iż niektórzy sprzedawcy na ebay. de mają wklejone adresy swoich stron na zdjęciach.Czy jest to legalne?Czy płaci się za to dodatkowo?Czy trzeba mieć sklep na ebayu? Czy po prostu można i tyle?Czy wręcz, przeciwnie -ZABRONIONE!!!...

• 193 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Następny oszust

Chciałabym przestrzec dzisiaj i na przyszłosc przed kupowaniem u pana z ***. Otóż kupiłam u niego kartę graficzną AMD Radeon Sapphire Tri-X R9 290 za ponad 1000 zł i zapłaciłam przelewem na konto podane w podsumowaniu sprzedaży, (nie przez PayPal ale...

• 744 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie zapłacony przedmiot

Witam niestety z przyczyn losowych nie bede mogłą zapłacic za aukcje,chcialbym spytac o konsekwencje ,mam dobre opinie i sytaucaja tak zdarzyla sie nagle.pozdrawiam

• 162 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prosze o pmoc

witam wystawiłem przedmiot na sprzedaz na aukcje z cena kup teraz cena minimalna 50 zł a cena kup teraz 800 zł po pierwszym przebiciu cena kup teraz znikła nie wiem dlaczego ,jezeli sie aukcja skonczy to bede musiał sprzedac przedmiot licytantom jeze...

• 360 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prowizja w USA

Dlaczego w Polsce prowizja na Ebay wynosi 2,5% a w USA aż 10%? To samo jest w Amazonie. Skąd taka duża różnica?

• 250 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zasady korzystania ze stron Społeczności

Zasady korzystania ze stron Społeczności ------------------------------------------------------------------------------ Sprawdź pełne zasady korzystania z forów ------------------------------------------------------------------------------ Umieszczan...

Awatar użytkownika autor Pracownik eBay
  • 237 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zapłaciłem a aukcja i sprzedawca zniknął.

Jestem nowy na ebayu. Trafiłem na ofertę zakupy Playstation 4 bez gier. Przedmiot zakupiłem,przelałem kasę paypalem jednak sprzedawca ten nie miał konta w tym serwisie. Płatność anulowałem,po czym skontaktowałem się z nim mailowo i po krótkiej rozmow...

• 706 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Oszukany nie wiadomo przez kogo.

Witam. Zostałem oszukany. Wysłałem pieniądze przelewem bankowym ale zamówionego telefonu nie dostałem. Piszę od 6 dni do człowieka od którego kupiłem telefon ale po wpłacie na konto nie odpisuje mi na maile. Nie miałem numeru kontaktowego więc gdy wy...

• 743 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co to jest kod transakcji ?

Witam , od razu przepraszam , że w tym dziale a nie innym , poprostu nie wiedziałem gdzie napisac . Otóż zakupiłem na niemieckim ebay'u kod do fify 14 , ale to mniejsza , zapłaciłem przez paypal ( było to 2 dni temu ) i do tej pory jest pokazane , że...

• 6235 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak zapłacić?

Cześć, Na początku powiem, że przez ebay kupuję pierwszy raz. Wczoraj wylicytowałam maszynę stolarską, a dzis chciałam za nią zapłacić z karty kredytowej ale niestety nie mogę:( Pojawia sie komunikat "One or more of the items below can't be purchased...

• 250 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nię mogę wystawić komentarza / opinii

Witam, Bardzo proszę o pomoc, nie mogę wystawić komentarza Pokazuje mi się następujący komunikat : '' Twój komentarz do opinii zawiera zabronione słowa lub adresy URL. Zmień swój komentarz. '' Komentarz jaki chcałem wystawić brzmi następująco : '' Ex...

• 279 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania