01-07-2021 09:22
Witam
W związku ze zmianami na ebay w sprawie tych nowych opcji płatności trzeba zaktualizować dane konta tak też zrobiłam ale ciągle mam wyświetlany komunikat " Zaktualizuj informacje o swojej tożsamości" mimo iż wysłałam skan dowodu osobistego.
Te dane chyba weryfikuje jakaś maszyna z automatu...
Wiecie może w czym może być problem (dane sprawdzałam kilkanaście razy i są poprawne)?
Napisałam dwa maile do "pomocy" ale narazie nikt nie odpisał.
08-08-2021 12:16
Dziękuję za pomysł , też juz próbowałem podpiąć sie pod wcześniejszy temat i tez bez odpowiedzi.
Wczoraj napisałem na czacie Ebay.com i mam nadzieję ze to pomoże , obiecano mi ze zrobił jakis raport i przekaże to do polskiego Ebayu celem rozwiazania problemu.
Jeśli nie odpowią mam sie znowu z nimi skontaktować.
Pisałem również na FB również obiecali pomóc.
Mam nadzieje ze to pomoże i ze nie skończy sie tylko na obiecankach .
10-08-2021 12:48
I niewiele sie zmieniło w tym temacie
Po interwencji na czacie ebay.com jedyne co zrobili to zwolnili pieniądze ale i tak ich nie moge wypłacić
ponizej kwoty do wypłaty jest napis typu "brak zaplanowanej wypłaty" i mimo ze mam ustawione wypłaty co dzień nic to nie pomaga.
Moje dane są własciwe nic nie pomaga np. zmiana na polskie znaki, myślnik w kodzie pocztowym, format daty urodzenia jest z góry narzucona.
Widac ewidentnie nad tym nie panują.
19-08-2021 16:49
Pomoc znajdziecie tutaj: https://www.facebook.com/ebaypl
Nasze konto były zablokowane 2 miesiące. Po opisaniu sprawy przez messengera blokada zdjęta po 3 dniach.
24-08-2021 10:25
Mamy podobny problem 6 razy przesyłany wyciąg bankowy i nadal nic. Pieniądze zablokowane, ze strony eBay tylko przeprosiny i prośba o ponowne przeslanie wyciągu bankowego. Przesłałem im wyciąg z komentarzami, że dane na wyciągu i na koncie eBay są takie same. Czy jest jakieś gdzieś polskie wsparcie/ biuro w Polsce? eBay twierdzi że dane są niezgodne. Nie wiemy jakie dane, bank się nie zmienił, poprzedni wyciąg przeszedł weryfikacje bez problemu - przy zakładaniu konta.
26-08-2021 18:47
WIELKIE DZIĘKI!
TWOJA METODA ZADZIAŁAŁA !!!
27-08-2021 11:25
witam, 5 x wysłany był dokument i nic , ciągle te same bzdury o aktualizacji.Prawka i paszportu nie ma obowiązku posiadania.Jak mi odblokują forse to likwiduję moje konto na tym kołchozie i idę do konkurencji.
27-08-2021 14:30
Wiadomość 72 powyżej. Może pomoże i tobie.