29-11-2021
22:16
– ostatnio edytowany
06-08-2023
23:21
przez
kh-adrian
Szanowny Ebay zwrócił pieniądze kupującemu, gdyż ten otworzył spór iż nie otrzymał przesyłki na czas.
Ebay zwrócił kupującemu pieniądze za zakup, a jakieś 3 dni później kupujący otrzymał przesyłkę od nas, którą oczywiście odebrał. Kupujący nie odpowiada na nasze wiadomości, a szanowny `ebay wypiął się na nas.
poblokował wszystkie kanały roszczeń, reklamacji, zgłoszeń kupującego na zasadzie - "radźcie sobie sami, mamy to w dupie".
Ma ktoś jakieś rozwiązanie albo pomysł na tak złodziejskie postępowanie Ebay?!
Będę wdzięczny za jakąkolwiek poradę, pomysł na rozwiązanie tego gówna. Jestem w plecy ponad 800,-
Czy ktoś rozważał pozew wobec `ebay (grupowy) za stosowanie takich praktyk złodziejskich?
Pozdrawiam.
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
07-01-2022 16:45
2200 USD
28-09-2022
02:33
– ostatnio edytowany
06-08-2023
23:30
przez
kh-adrian
Dołączę się do pozwu zbiorowego przeciw tym złodziejom
19-03-2024 19:16
To staly trik kupujscyvh
Twierdza ze towar jest niezgodny z opisem te durnie z ebay oddają csła kasę a potem jaza ci płacić dodatkowo za zwrot.
Też mnie tsk nabrał dziad Kanady
Ma i poenisdxe i towar
Trzeba zgłosić ba Policję
Kanadyjską
I ebay I dziada
Tak zrobię jutro
16-01-2025 07:53
Generalnie, jak dla mnie cały ebay to oszustwo. Bawiłam się w to kilka lat temu i na kilkanaście kupionych/wysłanych paczek tak naprawdę z 30-40% to były nieudane zakupy-/sprzedaż lub po prostu z przygodami. Myślałam, że ja mam takiego pecha, ale po przeczytaniu komentarzy jak tu i innych zrozumiałam, że kupowanie i sprzedawanie na ebay to trochę jak hazard - możesz zyskać, ale też stracić. Podsumowując, jak dla mnie naprawdę nie warto.
A jak już ktoś was oszuka na konkretną kwotę to polecam sięgnąć po opinię tutaj https://legaltorun.pl/