Wycofanie się z aukcji
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
07-01-2010 22:20
Kupiłem telefon Iphon na licytacji za cenę 325zł. Wiem że bardzo niska. Kupujący po zakończeniu aukcji normalnie przyjął zapłate, powiedział ze wyśle telefon.
Po kilku dniach zauważyłem ze wystawił identyczny telefon za cenę 1700 zł . Iphone się sprzedał, i otrzymałem maila że moj telefon okazał sie wadliwy, co jest niemożliwe ponieważ pisało ze jest fabrycznie nowy i zapakowany.
Czy sprzedający moze odwołać kupno ? Jeśli nie to co mogę zrobić aby jednak dostać telefon ? ;]
Po kilku dniach zauważyłem ze wystawił identyczny telefon za cenę 1700 zł . Iphone się sprzedał, i otrzymałem maila że moj telefon okazał sie wadliwy, co jest niemożliwe ponieważ pisało ze jest fabrycznie nowy i zapakowany.
Czy sprzedający moze odwołać kupno ? Jeśli nie to co mogę zrobić aby jednak dostać telefon ? ;]
Wiadomość 1 z 4
3 ODPOW. 3
Wycofanie się z aukcji
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
08-01-2010 08:00
Możesz tylko wystawić negatywa, założyć spór na ebay-u i zapomnieć o sprawie.
Wiadomość 2 z 4
Wycofanie się z aukcji
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
09-01-2010 10:18
SPRZEDAJĄCY POSTĄPIŁ BARDZO NIEUCZCIWIE -
Wiadomość 3 z 4
Wycofanie się z aukcji
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
09-01-2010 17:32
powinna gdzieś powstać strona o takich cwaniakach... by inni się nie ładowali na takie podejrzane aukcje.
Enyłej.... jedynie spór via paypal. Nie poważny ten sprzedający. Jakiej narodowości ,jeśli można wiedzieć ?
Enyłej.... jedynie spór via paypal. Nie poważny ten sprzedający. Jakiej narodowości ,jeśli można wiedzieć ?
Wiadomość 4 z 4