anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Termin otwarcia sprawy w centrum rozstrzygania sporów.

kazander
Użytkownik

Przed chwilą dowiedziałem się, że spóźniłem się ze zgłoszeniem sprawy do centrum rozstrzygania sporów. Termin minął przedwczoraj. Otrzymałem z zagranicy uszkodzony towar, który następnie odesłałem. Byłem w kontakcie ze srzedającym, ale na ostatniego maila już nie odpowiedział. Czy istnieje możliwość odwołania się od terminu 45 dni? Czy bezpowrotnie straciłem możliwość odzyskania straconych pieniądzy z programu ochrony kupujących PayPal (płaciłem przy pomocy PayPal)?

Z góry dziękuję za informację

Wiadomość 1 z 6
ostatnia odpowiedź
5 ODPOW. 5

Re: Termin otwarcia sprawy w centrum rozstrzygania sporów.

Tak, niestety straciłeś szansę odzyskania kasy, nie ma takiej możliwości abyś mógł się odwołać,

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 6
ostatnia odpowiedź

natomiast Twój sprzedawca ma jeszcze 14-15 dni na zwrot pieniędzy z paypal'a

możesz zawsze wystawić negatywa (czas na wystawienie opinii to 60 dni) innego niż pozyty nie otrzymasz -:)

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 3 z 6
ostatnia odpowiedź

Odzyskiwanie straconych pieniędzy przez PayPal to fikcja, przeszedłem tą procedurę, jak znajdę czas to szerzej o tym napiszę.

Wiadomość 4 z 6
ostatnia odpowiedź

Po napisaniu tego postu, dzisiaj dostałem informację, że PayPal się pomylił i pieniądze zostały mi zwrócone.

Wiadomość 5 z 6
ostatnia odpowiedź

a propo terminu, termin otwarcia sporu mija jutro, czy oznacza to że spór mogę otworzyć już tylko dzisiaj czy jutro też będę mogła?

Wiadomość 6 z 6
ostatnia odpowiedź