06-05-2019 12:56
Hej, jakie są aktualnie wymagania HTML co do szablonów eBay? Wiem, że nie można stosować JavaScript, zawartości aktywnej, itd.
Interesuje mnie dokładnie podawanie informacji w tzw. zakładkach. Znalazłam informacje, że należy używać HTML5 i CSS. Tego typu zakładki tworzy się za pomocą znaczników input, label. Kiedyś pamiętam, że był problem z tymi znacznikami. Aktualnie aukcja jest pomyślnie wystawiona. Jednak czy to nie będzie stwarzać problemów, np. za miesiąc? Nic nie wiem o zmianach, a na pewno tego nie dało się w ten sposób zrobić, bo pojawiaj się błąd przy korzystaniu z tych znaczników.
06-05-2019 13:02
po prostu nie tworz osobnych zakladek w opisie na poszczegolne informacje, bo te najlepiej jest wprowadzac poprzez interfejs serwisu w formularzu sprzedazy i przez funkcje ebay typu business policies
06-05-2019 13:07
Tak, ja wiem, że najlepiej poza szablonem umieszczać informacje. Ale gdybym chciała zupełnie inne informacje umieścić nie dotyczące płatności, dostawy, itd.? To czy te znaczniki HTML są dozwolone? Bo wygląda na to, że tak.
14-04-2021 00:05
Jeśli chciałbyś skorzystać z profesjonalnych, spersonalizowanych szablonów to serdecznie polecam stronke: https://herolister.com/r/89/ Nie jest niestety darmowa ale masz gwarancję wysokiej jakości 🙂