Przecież to szału można dostać...

No i kolejna aukcja poszła, 4 z rzędu ( zablokowałem możliwosc kupowania przez userów z małą liczbą komentarzy i w ogóle) brak kontaktu z kupującym, kupujący zarejestrowany kilka dni temu, zero komentarzy (w ustawieniach mam takich zablkowanych). Zamiast 50 000 zł na konto dostaje jakies emaile z potwierdzeniem wpłat na paypal. Fałszywe emaile z dziwnych adresów.Spoofing. Szału można dostać. Kolejnej aukcji nie mogę wystawić ponieważ mam za duże zadłużenie którego i tak nie spłace ponieważ nie otrzymałem zapłaty  za żaden przedmiot. Prawie 900 zł prowizji. Przecież to są jakieś jaja. Ciśnienie się podnosi. Postanowiłem się przeniesc z innego bardzo popularnego polskiego forum ale zastanawiam sie teraz czy nie popelnilem błędu. Co ja mam teraz zrobic? Jestem tu po to by sprzedawac i zarabiac a nie byc oszukiwanym. Duze zainteresowanie moimi produktami, wiele pytań, wielu obserwujacych, chetnych a tu wchodzi jakis typ i kończy mi specjalnie aukcje lub próbuje oszukać. Kontaktowałem się z obsługą klienta a Ci mnie odysłają do Paypala, z Paypala odsyłają tutaj lub na policje. Obsluga ebaya wysyla mi odpowiedz na moje pytania w taki sposob ze w niczym mi nie pomagają. Miał już ktoś taką sytuację z kupującymi?? PROSZĘ O POMOC.

Wiadomość 1 z 1
ostatnia odpowiedź
0 ODPOWIEDZI 0

Wpisz nazwę produktu