anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z potwierdzeniem tożsamości.

mk4full
Użytkownik
Witam, gady chce coś sprzedać przez ebay'a wyskakuje mnie że muszę potwierdzić swoją tożsamość, i jest opcja przez tel.
"Potwierdź swoją tożsamość
Aby potwierdzić swoją tożsamość, skontaktuj się telefonicznie z Obsługą klienta pod numerem 00800 200 90 200 (połączenie bezpłatne) w godz. 08:00 - 18:00 7 dni w tygodniu i podaj ten kod zabezpieczający: *********.
Po potwierdzeniu swojej tożsamości przejdź do następnego kroku."

Próbuje do nich zadzwonić, ale numer jest zły. ;/ co robić?
Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Re: Problem z potwierdzeniem tożsamości.

najszybszą matodą jest weryfikacja poprzez kartę kredytową lub debetową

a w sprawie numeru możesz napisać do obsługi klienta
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Posiadam podobny problem... jednak już wcześniej weryfikowąłem konto przez partę kredytową.

Wszystko było okej, aż do momentu jak nie zapłaciłem warchunku bo kompletnie o nim zapomniałem.

Zaraz paypalem zapłąciłem ale ogranicznie jest... a nie mogę zadzwonić na ten śmieszny numer.

Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

wldmo
Użytkownik

numer dziala wykrecacie z zerami jak jest i jest ok

Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

nagast1
Użytkownik

Dzięki ci wielki Ebayu że tak dbasz o moje bezpieczeństwo! 😉

Jestem na stronie po jakimś już czasie nie logowania. Chcę coś wystawić na tych biednych polskich aukcjach, gdzie i tak nic się nie sprzedaje. NIESTETY ZONK i komunikat!

"Nie znamy twojego komputera, musisz zweryfikować swoją tożsamość" Super. I tam pytanie weryfikujące. Nie pamiętam czy w  odpowiedzi podałem z polskimi znakami czy nie . Próby i hasło limit szczęścia wykorzystany.

Ok. Moja cierpliwość też. Dlatego żegnam znów na DŁUGI CZAS Ebaya. I się wcale nie dziwie, że dostajecie w dupę od Allegro na polskim rynku. Tortury!

Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź