Opłaty za wystawienie oferty

Jestem nowym sprzedawcą na eBay (konto firmowe) i chciałbym zweryfikować kwestie kosztów. Na ten moment wystawiłem kilkadziesiąt ofert, widzę, że eBay liczy sobie 1,85zł  za wystawienie jednej oferty. Minął miesiąc od wystawienia ofert i okazuje sie, że eBay powtórnie policzył sobie 1,85zł od każdej oferty - moja wina, nie doczytałem, że opłata pobierana jest co miesiąc!  Nie mam wykupionego żadnego "Sklepu eBay".

Pytanie: Czy jak wykupię np. "Mały Sklep" który ma miesięcznie 400 ofert bezpłatnych, to każda już wystawiona oferta będzie i tak co miesiąc zmiejszać ten licznik 400 ofert? Czy to jest licznik 400 bezpłatnych zupełnie nowych ofert które moge wystawić? 

Wiadomość 1 z 6
ostatnia odpowiedź
5 ODPOW. 5

pierwsze 150 aukcji powinno być gratis. Ale widać że coś się zmieniło bo było 200 aukcji jeszcze niedawno.

Mały sklep; 89 zł miesięcznie oraz gratis pierwsze 250 aukcji miesiecznie.

Tylko opłata za wystawienie jest znoszona. Jakiekolwiek opcje dodatkowe są płatne.  Należy pamiętać że opłata za opcje jest przenoszona co miesiąc podczas automatycznego odnawiania aukcji,

Wiadomość 2 z 6
ostatnia odpowiedź

Sprawdziłem w cenniku: liczą 1,10 do 2 zł za każde wystawienie z konta firmowego. 

Wiadomość 3 z 6
ostatnia odpowiedź

Przepraszam, 400 pierwszych aukcji jest gratis w małym sklepie co miesiąc 

Wiadomość 4 z 6
ostatnia odpowiedź

Podłącze się z pytaniem. Jak liczony jest ten limit? Tzn jak wystawię jedną ofertę z ilością 15 sztuk danego przedmiotu to Ebay z 400 darmowych ofert odlicza mi jeden czy piętnaście?

Wiadomość 5 z 6
ostatnia odpowiedź

to będzie liczone jako jedno wystawienie jeśli chodzi o miesięczny limit darmowych wystawień ale do limitów sprzedaży policzą 15 sztuk  wraz z ich wartością. 

Wiadomość 6 z 6
ostatnia odpowiedź