anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moja aukcja jest widoczna tylko na ebay.pl

Założyłem konto na ebay.pl ,wytrawiłem aukcje ale ona jest widoczna tylko na ebay.pl

Chciałbym żeby była widoczna na ebey.de ,czytałem że trzeba mieć 10 pozytywnych komentarzy na swoim rodzinnym ebey aby móc wystawiać aukcje na zagranicznych ebay- czy to prawda.

Może po prostu wystawić na ebey.de aukcje w języku niemieckim lub angielskim ,mam mętlik w głowie .

W aukcji zaznaczyłem wysyłka za granice ,myślałem że aukcja będzie widoczna na zagranicznych stronach.

Za pomoc z góry dziękuje.

Wiadomość 1 z 10
ostatnia odpowiedź
9 ODPOW. 9

Nie baw się w polskiego eBaya. Uderzaj na Niemcy i UK.

Ja swój pierwszy przedmiot sprzedałem po 2 miesiącach. Trochę cierpliwości. Napewno się opłaci.

Pozdrawiam.

Wiadomość 2 z 10
ostatnia odpowiedź

Czyli mogę wystawiać aukcje na ebey.de i na ebey.uk ,chodź nie mam ani jednego komentarza na koncie.

Wiadomość 3 z 10
ostatnia odpowiedź

Tak możesz. Obowiązują Cię tylko limity.

Wiadomość 4 z 10
ostatnia odpowiedź

Kolego zapomnij najpierw limit 10 aukcji  jak  już zdobędziesz to zaraz konto firma nawet przy sprzedaży 10 sztuki przez rok ( 10 komentarzy )  bo napiszą ci że to jest sprzedaż bardzo duża wiec działalność ( a można to rozliczyć taka ilość  w US bez działalności)  . Życzę ci powodzenia ale jak spełnisz jeden warunek to narzuca ci drugi a następnie trzeci itd . Może za 2 - 3- 4 lata coś tu urobisz. Poczytaj forum ( choć większość negatywnych - wpisów jest usuwana )  nawet jak wystawisz na ebay.pl po angielsku i zaznaczysz cały świat to w UK nie widać ponieważ kupujący musiał by zaznaczyć cały świat a tego nikt nie robi . Jestem na konkurencyjnym portalu i tam to zasuwa .   Na Ebay tylko problemy i opłaty a nic w zamian .taka ilość ograniczeń odstrasza kupujących  z ebay pl .

Wiadomość 5 z 10
ostatnia odpowiedź

sorki byc moze masz zle doswiadczenia ale to nie oznacza, ze dotycza one wszystkich + nie zauwazylem zeby ktos usuwal tu jakies posty.... a czesto tu zagladam

Wiadomość 6 z 10
ostatnia odpowiedź

pomaran3a
Użytkownik

Witaj

Straciłam pracę i myślałam, że moje hobby zamienię w pracę. Wystawiłam kilka kaktusów na ebay.uk. Dokładnie 10, jedenatstego już się nie da.

Proszę Cię : czy mogłbyś powiedziec na jakim portalu Ty sprzedajesz???

Z góry dziękuję za odpowiedź. Teresa

Wiadomość 7 z 10
ostatnia odpowiedź

Na ebay  jest bardzo małe prawdopodobieństwo że zarobisz za dużo ograniczeń i ,,widzi mi się"  jak masz pasje to zasuwaj na AleGGGGGGGGGG.............  mam tam kilka kont i codzienna sprzedaż  coś się dzieje zawsze coś zarobisz. A tutaj to pada ka możne za rok dwa a może za piec lat  . Porostu daj sobie spoko z tym ebay. Jestem przykładem robienia w bambuko przez ebay. . Korespondencja jedna zaprzecza drugiej. Szkoda twojego czasu.

Odradzam EBAY 

Wiadomość 8 z 10
ostatnia odpowiedź

Możesz kolego jaśniej co to ten AleGGGGGGGGGG.............???

Wiadomość 9 z 10
ostatnia odpowiedź

@legowiska_enigma:

Zapewne chodzi o Aledrogo (czytaj Allegro).

Wiadomość 10 z 10
ostatnia odpowiedź